Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Cheatów do DC Universe

luzaczek63

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Poszukuje cheatów do DC Universe, pobrałem już kilka w tym DCU Online Multihacks+Godmod, ale okazało się, że to jakiś "jang" chack do metnia ;/ Pobrałem też kilka innych np. DR.UNIVERSE [28-06-2012], ale w opisie produkty pisze "Facebook account hacker v1.7", ale żeby go aktywować jest potrzebne hasło aktywacyjne, które można pobrać z jakiegoś serwisu, gdzie się SMS wysyła, niestety mi to coś nie działa > :(

Jakieś sugestie?

Stawiam lajki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przepraszam szanownego moderatora za spam. moj post nie byl spamem, jedynie moja osobista reakcja na prosbe o podanie cheatow do gry w ktorej na obecna chwile (przynajmniej na ps3) takowych nie stwierdzono. pragne rowniez zauwazyc, ze w grze, ktorej duzy kontent opiera sie na pvp, cheatowanie jest przykladem skrajnego lamerstwa. nie jestem w stanie zaaprobowac faktu, iz ktos pragnie uzyskac przewage nad przeciwnikiem za pomoca chatow, a nie skill'a o ktorego, ze wzgledu na specyfike rozgrywki player vs player, akurat w tej grze najbardziej chodzi. rozumiem, ze forum mpc traktuje o cheat'ch, niemniej jednak trafilem tutaj, bo jest to najwieksze forum polskie o dcuo i chcialem wspomoc innych graczy moim 2 letnim doswiadczeniem w grze. niestety, chyba czas zmykac bo, bo jak tak dalej pojdzie to do wrzesnia uzbieram 100% warnow. niestety drugi raz zawiodlem sie na adminowaniu tej strony...

Opublikowano

Nie. Do DCUO nie ma cheatów (jak na razie), więc możesz szukać, ale i tak nie znajdziesz ;x

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...