Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg mountów do binki 2k13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Identyczne

A jak niby ma działać? Proste że identycznie, bo musi zwiększyć limit id mountow z których można atakować. W tym akurat żadnej filozofii nie ma. Chodzi o to, by dif pasował i dawał oczekiwany efekt...

Opublikowano

Zadam Ci podstawowe i ważne pytanie czy ty kurwa jesteś ślepy?

"Podobne dzialanie co u pierwotnego difa do binki 2010."

Czy ja tobie zadałem jakiekolwiek pytanie abyś musiał mi w jakikolwiek sposób na nie odpowiadać?

Opublikowano

Zadam Ci podstawowe i ważne pytanie czy ty kurwa jesteś ślepy?

"Podobne dzialanie co u pierwotnego difa do binki 2010."

Czy ja tobie zadałem jakiekolwiek pytanie abyś musiał mi w jakikolwiek sposób na nie odpowiadać?

Stwierdzasz rzeczy oczywiste jak to że ziemia krąży wokół słońca... Ten dif ma działać jak ten do 2010, bo na tej bince tak jak na poprzednich trzeba zwiększyć ten sam limit mountów z których można bić. Chyba że spodziewałeś się, że ta binka będzie pisana od nowa i w dodatku od tyłu... Co tu mówić, ten sam dif pod kolejną wersję binki i to wszystko...

Czy ma ktoś może difa aby odblokować mounty do ID chociaż 20300?

Pytanie brzmi: po co? Zakres 100 id spokojnie wystarcza... Chyba że robisz serwer ZOO.

Opublikowano

Stwierdzasz rzeczy oczywiste jak to że ziemia krąży wokół słońca... Ten dif ma działać jak ten do 2010, bo na tej bince tak jak na poprzednich trzeba zwiększyć ten sam limit mountów z których można bić. Chyba że spodziewałeś się, że ta binka będzie pisana od nowa i w dodatku od tyłu... Co tu mówić, ten sam dif pod kolejną wersję binki i to wszystko...

Pytanie brzmi: po co? Zakres 100 id spokojnie wystarcza... Chyba że robisz serwer ZOO.

Fakel widzisz i kurwa nie grzmisz....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...