Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wenecja w Warszawie - Debile, debile everywhere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O boze, ja wiem ze burze i nawet sie smialem ze metro nie dziala ale AŻ TAK?! Ja chce do Warszawy!! Poplywalbym pontonem po ulicy :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Tak tak zbijaj sie UP@. Ludzie tracą dobytek a ty się cieszysz jak głupi. Jestem ciekaw czy było by Ci wesoło jak to by np: twój stary tym samochodem jechał :-)

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Gościu we wiadomościach mówił, że jechał i zobaczył jak mu woda do samochodu się wlewa.

Próbował zawrócić, ale jakaś taka jakby fala przyszła i mu zgasł.

I został tam ;D

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Przecenili możliwości swojego samochodu, aczkolwiek faktycznie bezsensem było tam wjechać i później robić sobie tylko zbędne problemy i tak dalej. Cóż, polakom nie przegadasz. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

969070_266339583508288_1408848436_n.jpg

Teraz pozostało tylko otworzyć oceanarium, a trasę licznymi przekierowaniami przenieść w inne miejsce.

Taka kasiora :D

Opublikowano

Tak tak zbijaj sie UP@. Ludzie tracą dobytek a ty się cieszysz jak głupi. Jestem ciekaw czy było by Ci wesoło jak to by np: twój stary tym samochodem jechał :-)

Nasz racje, ale zauwaz ze domy i bloki sa prawie nietkniete, powodz jest tyljo na drogach

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Chyba pomylili im się auta z łodzią i myśleli że przepłyną xD.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

To jest dobra okazja by rozj*bać polskich internautów jakimś mistrzowskim posunięciem, widziałem gościa który czekał na ten deszcz od kilku lat,
aż wyjął swój żaglowiec i pływał po ulicach :D Śmieszne? W ch*j śmieszne ;D !

Opublikowano

Po aucie to na 100% będzie. Przecież siedzenia i to wszystko mokre.

Mokre, ale w pare h auto nie będzie zniszczone, bo pewnie potem wyciągali te auta. Przy okazji mają czyste auta w srodku. Mogłem jechać to swoje też bym postawił.;d

Opublikowano

Hahaha ;D ja mieszkam w Warszawie ;c mogę dać kilka zdjęć z naszej Wenecji xD...

ja mam taką bekę z tych ludzi, że mała bania... a co dopiero jak sobie pływają ;P

Są opady, jest lipa ;c ale da się żyć jak się chodzi na piechte ;D

59361337678322610843.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...