Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wenecja w Warszawie - Debile, debile everywhere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

v4egzp7so56p.jpg

I na chuj te debile tam wjechaly ?? Sprzedawca powiedzial ze samochod nie do zajebania ? ze przez kazda droge przejedzie.... debile no debile <3

Edit:

Ps. To jest Toruńska we Warszawie, jakąś godzine temu..

Opublikowano

Wisła Wam tam wylała czy ki chuj? :D No muszę się zgodzić z autorem. Trzeba być skończonym idiota,żeby wjeżdżać w taką wodę. A stać tam nie mogli bo to przecież jakaś główna droga.

Opublikowano

Nie znacie powiedzenia "najlepsze auto terenowe to auto służbowe"?

Btw. u mnie tez padało, ale nie aż tak, żeby drogi pozalewało o.O

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Może jechali i nie zdążyli ? Dlaczego od razu ich debilami nazywasz ?

Tak nagle 2 metry by ich nie zalały :rolleyes:

Opublikowano

A skąd wiesz, że wjechali tam specjalnie ? Może chcieli przejechać i nie wiedzieli ile tam wody jest.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Ja to bym na rowerze spróbował... I tak hamulce nie działają :D

Hehe, ale głupoty tylko pozazdrościć :D

Opublikowano

Syszałem w tv, ze napadało dużo i grad padał, ale żeby taki staw powstał? Menele mogą się kompać!!

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Podobno w Warszawie były silne ulewy i grad, i do takiego stanu doprowadzone te drogi zostały. Kurczę co się dzieje na świecie... Zobaczcie zdjęcia z Budapesztu, teraz fala idzie na Niemcy...

Opublikowano

I gicior, w Ameryce tornada,w Europie powodzie. W Afryce są susze,wiecie o tym?

Może ulewa ich zastała i nie mogli wyjechać

Opublikowano

Dobra macie rozwiązanie. PROSZE PRZECZYTAĆ CAŁOŚĆ!

Właśnie oglądałem TVN 24 i jak się okazało: całą sytuacje pokazali, wypowiadał się przez telefon Pan który brał udział w tym zdarzeniu. Jak to było:

Więc mówi on tak: Jechałem za innymi samochodami, lecz deszcz padał tak mocno, że nic nie było widać. Postanowiłem się zatrzymać by w kogoś nie wjechać i po dosłownie kilku sekundach do samochodu zaczęła wlewać się woda. Byłem tak spanikowany, że otworzyłem dzwi i wysiadłem z samochodu, Wody przybywało coraz więcej, po chwili samochód był już prawie cały zalany. Nie wziąłem dokumentów bo nie było na to czasu [...]

Więc widzisz. To nie jest debil ( inni biorący udział w tym zdarzeniu też nie są ) tylko to są ludzie, którzy się zatrzymali w niewłaściwym miejscu o niewłaściwej porze.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Hahaha o kurwa xD. Myślałem, że to fotomontaż lub zdjęcie z USA czy skądś :D

Nie wiedziałem o tych powodziach bo ja telewizora nie oglądam - reklamy, głupoty taka sytuacja.

No to pięknie się dzieje.. u mnie na mazurach to może i padało mocno od nocy do rana ale już w sumie brak śladu po tym.

Opublikowano

Dobra macie rozwiązanie. PROSZE PRZECZYTAĆ CAŁOŚĆ!

Właśnie oglądałem TVN 24 i jak się okazało: całą sytuacje pokazali, wypowiadał się przez telefon Pan który brał udział w tym zdarzeniu. Jak to było:

Więc mówi on tak: Jechałem za innymi samochodami, lecz deszcz padał tak mocno, że nic nie było widać. Postanowiłem się zatrzymać by w kogoś nie wjechać i po dosłownie kilku sekundach do samochodu zaczęła wlewać się woda. Byłem tak spanikowany, że otworzyłem dzwi i wysiadłem z samochodu, Wody przybywało coraz więcej, po chwili samochód był już prawie cały zalany. Nie wziąłem dokumentów bo nie było na to czasu [...]

Więc widzisz. To nie jest debil ( inni biorący udział w tym zdarzeniu też nie są ) tylko to są ludzie, którzy się zatrzymali w niewłaściwym miejscu o niewłaściwej porze.

Ale tu nie którzy wiedzą najlepiej jak się robi wszystko , więc z nimi się nie kłóć bo to znaffffcy wszyscy. Wiedza najlepiej czy przejechać autem czy nie..

Co do tego to współczuje tym ludziom bo silniki już pewnie zalane to po aucie ale cóż zdarza się..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...