Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NosTale De

La Speranza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taniej jest, Pudła coś w okolicach 1kk, Ancek - zalezy od serwera śr. ~ 50-60k. Najtańszy - 4.

Zachęćcie mnie do nostale de ;D

My Cię nie mamy zachęcać, jak Ci się podoba to zagrasz - nie to nie. Proste i logiczne.

Opublikowano

Taniej jest, Pudła coś w okolicach 1kk, Ancek - zalezy od serwera śr. ~ 50-60k. Najtańszy - 4.

My Cię nie mamy zachęcać, jak Ci się podoba to zagrasz - nie to nie. Proste i logiczne.

Chodzi mi o informacje o serverze, nie spinaj się tak :)

Opublikowano

Witaj ja raz do czasu pogrywam sobie na Niemieckim Erenia :P plusy co do grania na owym serwerze:

ancki 48-55k ^^

dywan 1kk jak sie utargujesz

zwoje niebieskie do ulepszania 50-60k

czerwone 50

pióra anioła 9k czasami 8k ^^

krzaki tanie jak barszcz za 1,8kk shoguna 30lvl ostatnio widziałem taka okazja była ale tak normalnie to 2,5kk :P

pudło 1,2kk chyba

perła zwierzaka 200-300k

hmm myślę że wszystko wymieniłem co może zachęcać do gry mój nick to Santhin™ notki proszę . Jak cos to napisz to ci jeszcze napisze kilka cen

Opublikowano

Zależy od serwera np na s4 fm po 8k a na s1 11k Karty nie wiem o co ci chodzi o tarota jeżeli tak to od 10 do 300k

Opublikowano

karty sp w pudle mi. wk (dziki straznik)+9 - +15, berek +9 - +14, mysliwy+9 oraz czy są sp 6 i jakie ceny? jeżeli wyjdą tak jak u nas to mniej wiecej po ile beda boxy? jak nie sprawi to dla cb problemu prosze napisz :) dzieki za up masz +.

Opublikowano

na S4 wk +9 99job około za 14kk ale pudło sp kosztuje 1,2kk więc :P Więcej mi sie nie chce na razie :P Gucio napisze ci jak nie zapomnę na pw ceny albo skeypa dam tobie :P Jak coś na pw napisze jeśli będziesz chciał

Aaa tera sp6 vulcano 45 job około +4 w pudle ostatnio widziałem po 7 8kk więc tanio :P Gladek 8 9kk fk 6 -7kk

Opublikowano

Erania najtaniej. 50k ancki, 15k przyśpieszacze, 10k piórka, 14k fm.

Tylko że na .de za hacki na minigrach, dostajesz bana w dosłownie 2 minuty 37 sekund :D (u mnie tak było)

Opublikowano

Co sie z tym krajem dzieje.... odchodzicie od pl na de, se, bo nie potraficie zarobic expic. Idziecie na latwizne szczegolnie dzieci, ja gram na pl i nie mam zamiaru isc na inny serw.

7ibz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...