Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Które auto wybrać?

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Na wstępie proszę, o niekaranie mnie, jeżeli zamieściłem temat w złym dziale.

Mam do wyboru (oba w wersji policyjnej):

• Renault Megane Cop
  • Mazda RX-8 2009 Rockport Rotary Cop Edition

Który byście wybrali na moim miejscu i dlaczego (chodzi mi też o wygląd, przyjemność jazdy).

Opublikowano

Wybrałbym Mazdę, bo jest szybsza od Renault.

Dobrze sprawdza się w klasach C i D.

Prowadzenie oba wozy mają podobne, ale według mnie Mazda jest szybsza.

Opublikowano

Dokładniej mówiąc to jeżdząc Renaultem w klasie A nic nie zdziałasz a i przyjemność jazdy nim czy też sam jego wygląd wg mnie nie imponuje.

Mazda to najszybsze auto w klasie B pomiając to, że przez swoje słabe nitro odstaje od czołówki :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Mazda jest najszybsza ? Hahahaha :D . Z tego co napisał zakładający temat to wybrałbym Mazdę i tylko Mazdę , ale co jak co odstaje ona od Porsche 911 . Mazda bez nitro , na partach na których ją dostajesz jedzie 269km/h - tak jak MR2 . Porsche z orginalnymi jedzie ponad 320 bez nitro , a z nawet można wycisnąc 360km/h . Ale z twoich pytań wybrałbym Mazdę ^^ , chociaż Renówka ma ładniejszy wizual .

Opublikowano

A między Renaultem (tym co wtedy) a Nissanem Silvią w wersji policyjnej (klasa C) który polecacie ?

Na pewno o wiele szybsze jest Renault, ale jak ktoś tam wyżej wspominał, jest ono za słabe by zwojować coś w klasie A i nie dość mocne by być w topie klasy B.

Nissan jest najlepszym wozem w klasie E, polecam go tam zostawić.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...