Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanko]Przytycie

KimJongUn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bylo pytanie o schudniecie , to ja sie spytam Jak przytyc ale to tak z 10 kilo minimum? Jem duzo ponad 200% GDA kalorii, Tesiemca nie mam a przy 178 wzrostu waze 51 kg ..

Opublikowano

;)

Mniej ruchu, więcej jedzenia ;0 Jedz dużo słodkiego to przytyjesz ;) Ale niektórzy mają tak że jedzą a nie tyją :)

Opublikowano

;)

Mniej ruchu, więcej jedzenia ;0 Jedz dużo słodkiego to przytyjesz ;) Ale niektórzy mają tak że jedzą a nie tyją :)

A co myslisz o jakis odzywkach? przez to ze jestem taki chudy nawet sobie niemoge bicka zrobic ;/

Opublikowano

No pewnie możesz wziąć jakieś sterydy czy jak to tam się mówi :)Ale polecam naturalne przytycie :) Mniej ruchu więcej jedzenia :)

Opublikowano

No pewnie możesz wziąć jakieś sterydy czy jak to tam się mówi :)Ale polecam naturalne przytycie :) Mniej ruchu więcej jedzenia :)

Mogę posiedziec w domu bez ruchu przy kompie maxymalnie jeden dzień, następne mnie nosi, jeśc jem naprawde dużo, co do slodyczy byłem zmuszony odstawić bo jadłem 3 tabliczki dziennie i miałem problem z trądzikiem, Zamiast tego wpieprzam co 2 dni jajecznice z 8 jajek

Opublikowano

Nie słuchaj typka z góry... Jeść dużo słodkiego? Łapa zostanie w miejscu a tylko tłuszcz się pojawi...

TOPIC

Trening na masę, poczytaj w necie. Polecam forum S<>F><D <--- Nie reklama

Najważniejszą rzeczą jest dieta, jeżeli nie masz czasu, pieniędzy na dietę to zakup sobie gainera 5kg.

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...