Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ticket

lojniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Otóż ostatnio gram sobie w warrocka wszystko pięknie ładnie rozwalam typa (ja na niskim levelu) no i jak to on od razu krzyczy hacker i wymienia mi jakie to niby hacki mam i pisze ,że nagrał filmik itp. -.- . Otóż czy mogę jakoś złożyć na niego raport czy coś ... ewidentnie mnie wkurzył i chciałbym mu skołować Bana ... jak to można zrobić ? (nie grałem na hakach)

Opublikowano

UP@ ma rację jak wysłać ticketa, lecz wątpliwe jest to aby gracz za przysłowiowy "płacz" dostał bana.

Po pierwsze nie ma takiej kategorii w supporcie

Po drugie on się tak wyżywa na swoim nieumiejętnościach :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@UP

Każdy ma prawo wyzywać za hacki itp. Nie zabronią mu tego. Insulting dotyczy obrażania gracza (najczęściej na PW).

@Topic.

Nie zrobią nic takiemu graczowi. Wypowiedziałem się nawet wyżej dlaczego. Głupio jest nawet pisać ticket'a o takie sprawy -.- Najlepiej taka osobę dodać do listy ignorownych lun po prostu ją ignorować.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jeżeli wyzywał Ciebie a ty masz na to dowody, może on dostać bana za "insulting" inaczej mówiąc obelgi.

Obelgi czyli zniesławianie, obraźliwe treści ;-)

A nie fałszywe posądzanie o używanie wspomagaczy

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Napisałem, że jeśli wyzywa a nie przypuszcza czy ma hacki.

Witam!
Otóż ostatnio gram sobie w warrocka wszystko pięknie ładnie rozwalam typa (ja na niskim levelu) no i jak to on od razu krzyczy hacker i wymienia mi jakie to niby hacki mam i pisze ,że nagrał filmik itp. -.- . Otóż czy mogę jakoś złożyć na niego raport czy coś ... ewidentnie mnie wkurzył i chciałbym mu skołować Bana ... jak to można zrobić ? (nie grałem na hakach)

A on napisał, że wyzywa, że ma hacki... także czytaj ze zrozumieniem.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...