Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

James Arthur - Impossible

InsIde .__.

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sądzę, że ta piosenka jest świetna bardzo mi się podoba. Chłopak zasłużył na wygraną, ma świetny głos, jak sam napisałeś robi karierę i mam nadzieję, że mu się to uda i zostanie gwiazdą na skalę światową :) Cały czas czekamy na nowe, kolejne piosenki :) Powodzenia James :D

Pomogłem? Daj plusika +

Zawsze z chęcią pomogę, bez wahania można się do mnie zwrócić o pomoc

PS Umie ktoś robić pro sygnaturki? Jeśli tak prosiłbym o kontakt PW Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam YourWorstEnemy

Pomocnik
Opublikowano

Piosenka jest bardzo dobra, jednak jego wykonanie nie przypadło mi do gustu tak jak cover Maddi Jane.

nWHug0o.png

Opublikowano

Mi również się podoba, choć "nie słucham tego typu muzyki" :) Szkoda tylko ,że trochę mało znany piosenkarz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwielbiam tą nutkę <3 Ma życiowy przekaz a do tego wykonywana zajebistym wokalem. Jak najbardziej na tak!

egq3SFm.png

Opublikowano

Dla mnie świetny od samego początku, pokazał, że ma talent i warto spełniać swoje marzenia. I, że nie trzeba być super bogatym i ładnym, aby do czegoś dojść, że warta jest wiara w siebie.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ci którzy wygrali i idą dalej to rzeczywiście wygrani.

Ten kto wygrał i nic nie robi.. to tylko człowiek z większą sumą na koncie.

Opublikowano

Ja już nie mogę tego słuchać, moja dziewczyna go katuje z głośników raz za razem. Może i jest dobry, ale nie mój typ muzyki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja się zastanawiam... Przypisane jest James Arthur, a tak naprawdę to nie jego piosenka. Nie pamiętam konkretnie wykonawcy, ale wiem, że śpiewała ją kobieta. Plagiat?

| 3 x OP MINECRAFT | 6 x ADMIN MINECRAFT | 2 x MOD MINECRAFT | 3 x HEADADMIN MINECRAFT |

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

fajna piosenka ,nikt nie pogardzi :)

to leci non stop na eska tv

ZAPRASZAM DO OCENIANIA DISSóff

Nakou vs aprzestan > www.mpcforum.pl/topic/1053579-pojedynekdiss-vs-ktos-d/#entry8994553

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...