Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc W Rozwinieciu Postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Gram na serwie YmYt2 woje body 92 lvl i nie wiem co robić.

Kryty mi siadają na pvp max po 10k chociaż często mam lepsze eq od innych a im siadają po więcej.

Może ktoś pomoże ?

Dane :

http://img138.imageshack.us/img138/6762/beztytuugyu.png

Chce kupić ebony i bony zmienic na siłe to będą trochę wieksze.

Pomóż ktoś :D

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php Podpisz petycje, twój głos może zmniejszyć cierpienie innym istotom... Zajrzyj bo warto...

Gram pod nickiem FnFal, FxFal i Lancza :D

PL to demo :D

Opublikowano

Ty się dziwisz że tak mało walisz ? o.O Czy ty wiesz co to jest bon na pól ludzi ? a pewnie na tym servie jest max 20% na pól ludzi nie wiem bo nie grałem ale jak jest wystarczy tobie że walniesz do 5 rzeczy i już bedzięsz walił znacznie więcej.

Jeśli pomogłem to prosze o * lub + ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Kumpel ma +0 i słabsze bony i wali po 16k tego samego goscia z wira co ja po 8k

A bony mial takie jak ja

Zaraz sprawdze z tymi pół ludziami.

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php Podpisz petycje, twój głos może zmniejszyć cierpienie innym istotom... Zajrzyj bo warto...

Gram pod nickiem FnFal, FxFal i Lancza :D

PL to demo :D

Opublikowano

Musiałbym zobaczyć dokładnie eq tego kumpla to bym ci powiedział co i jak .

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Otóż bony na pół-ludzi mozna dodac w : Helm,Kolczyki,Branzoleta,Tarcza,bron ( w naszyjniku ani butach się nie DA ! )

jeżeli chcesz walić wieksze hity np. we wojów to rob 6 i 7 bon : " silny przeciwko wojownikom +10% "

Opublikowano

Zależy od serva ale z reguły to : broń,tarcza,branza,kolczyki,hełm i chyba naszyjnik nie pamiętam dokładnie.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Proszę bardzo ;] jakby były jeszcze jakieś pytania to możesz na PW pisać ;]

1318801632-U103988.png