Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Craftserve.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że support craftserve.pl odpisał mi na pytanie jak zainstalować mody na silniku forge, że instalacja jest na własną odpowiedzialność oraz że sam muszę dojść do tego jak to zrobić. Więc mam pytanie do was, a mianowicie jak i jakie mody może instalowyć na tym silniku na craftserve.pl?

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Em... Ale craftserve.pl udostępnia silnik FORGE i gdy go uruchamiam to w folderze serwera tworzy się folder "<coś tam>mods" więc chyba można wgrywać, ale to nie ważne, czy aby wgrać na serwer (nie koniecznie csrv.pl) mody, (na serwer FORGE) to te same pliki są do SP i do MP?

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Możesz sprobować i pobrać jakiś mod, najlepiej z zaufanych źródeł planetmixxxxxxxx :), może zadziała. Z własnego doświadczenia wiem, że kiszka u nich z wgrywaniem modów jest.

ps. jaki masz server ?

2w6ic6t.png

Opublikowano

Jesli ci sie tworzy folder ... to tam wrzucasz mody -_- ... Taka mała rada odemnie :) latwiej i przyjemniej bylo by ci zrobic normalny serwer ... na modach publicznych ... malo osb gra bo kazdy sie boii Launcherow serwerowych .. niewiadomo jakie syfy w nich są :D chyba ze jestest jutuberem i masz miliard widzow to wtedy co innego .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Nieee. To bylby serwer tylko dla kolegow. Jak bede mial czas to sprawdze to w tygodniu i dam znac :-)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Skoro utworzył ci się folder, to widocznie można wgrywać ^^ Spróbuj z jakimś modem (lub kilkoma) i zobacz, czy działa ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...