Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] sluchawki xpeke

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To skąd wiesz, że on ma rację? Miałeś z nimi styczność? Ufasz od razu jednej osobie, która mówi,że to słuchawki są zajefajne?

Co z tego, że jedna osoba wypowiada się iż je ma. Sam osobiście miałem kontakt z tymi słuchawkami i powiem szczerze, że nie wyróżniają się specjalnie na tle słuchawek za 100 - 200 zł :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

no tak.ale to + 100.zl ale czytalem.o nich i sa fajne.+ jescze sie wypowiadaja ze fajne kolega tez.je kupil nie dawno i gralem.w.nich i powiem.ci ze sa zajebiste we wszystkim ja tak mysle nie cjodzi o cene tylko czy sa poprostu dobre

Opublikowano

Pytanie: po co sluchawki do lola???

Do strzelanek to rozumiem, ale do lola? (...)

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

@up Człowieku, słuchaj. Autor tego tematu będzie sobie wmawiał, że to nie chodzi o cenę tylko jakość dźwięku. Nie uwierzy, że są lepsze i tańsze słuchawki :x

Diss_Stream.png

Opublikowano

@up Człowieku, słuchaj. Autor tego tematu będzie sobie wmawiał, że to nie chodzi o cenę tylko jakość dźwięku. Nie uwierzy, że są lepsze i tańsze słuchawki :x

to pokaż te które są tańsze i lepsze?

Opublikowano

Możesz mi podesłać jakieś słuchawki w tej samej cenie, z odłączanym micro lub chowanym tak jak w tych, ale z porządną jakością dźwięku?

Chce słuchawki w których mógł bym wyjść na miasto z muzą z telefonu a słuchawki z mikro to raczej nie pasują :D

w tej samie cenie tzn do 450zł :)

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

to pokaż te które są tańsze i lepsze?

Wymieniłem w postach wyżej.

a czy ja mowie ze bede w nich gral.tylko w lola?

Jeżeli będziesz chodził w tych Syberiach po ulicy to ja muszę Cie zobaczyć xDD. Panie jaka beka. Paradowanie w świecących słuchawkach gamingowych po ulicy... Jeszcze przyczep sobie mikrofon żeby nie wyglądało, że są one wybrakowane +_+

Pozdrawiam, rób jak chcesz. Twoja kasa, twój wybór xDD

Diss_Stream.png

Opublikowano

Jeżeli będziesz chodził w tych Syberiach po ulicy to ja muszę Cie zobaczyć xDD. Panie jaka beka. Paradowanie w świecących słuchawkach gamingowych po ulicy... Jeszcze przyczep sobie mikrofon żeby nie wyglądało, że są one wybrakowane +_+

Jeedy czemu tak na niego wjeżdżasz? Może ma kasę i chce ją wydać na coś co będzie i fajnie wyglądało i dobrze funkcjonowało? Dla niektórych wygląd też ma znaczenie... A nigdzie nie napisał, że będzie w nich chodził po ulicy.

Opublikowano

Też Cię gościu nie rozumiem, tak mu odmawiasz zakup cały czas mówisz jakie te słuchawki są beznadziejne i w ogóle a może sam je chcesz mieć a nie masz na nie kasy i odradzasz każdemu komu popadnie ? - Ja je mam i polecam nie tylko do grania ale także do słuchania muzyki (w domu) bo na nich muzyki się słucha naprawde bardzo fajnie . Dzięki :)

Opublikowano

Wymieniłem w postach powyzej

Pozdrawiam, rób jak chcesz. Twoja kasa, twój wybór

pewnie ich nie masz a mowisz.czy jak juz chce kupic drogie ladne sluchawki to po to dla szpanu lol wes sie puknij w glowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...