Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] sluchawki xpeke

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Steelseries Siberia v2 Frost Blue

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

I od zwyczajnych Siberia v2 różnią się tylko podświetleniem i oczywiście ceną :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

@up. On się zapytał. Wystarczy spojrzeć na autora tematu.

@top.

Siberia v2 Frost Blue to udoskonalona wersja cenionego przez graczy modelu słuchawek Siberia v2 – wyposażono ją w możliwość precyzyjnego konfigurowania parametrów dźwięku oraz oryginalny system podświetlenia błękitnymi diodami LED. Słuchawki Siberia v2 Frost Blue to idealne połączenie innowacyjnych rozwiązań znanych z poprzednich modeli (lekka, ergonomiczna konstrukcja, dopasowujący się do głowy użytkownika pałąk, doskonałe 50-mm głośniki, pokryte wytłumiającą dźwięk skórą, wysuwany mikrofon) z nowościami – systemem podświetlenia słuchawek błękitnymi diodami oraz nową wersją kolorystyczną obudowy. Co ważne, użytkownik może samodzielnie konfigurować podświetlenie oraz parametry dźwięku – za pośrednictwem oprogramowania SteelSeries Engine. Podświetlenie słuchawek może pracować w sześciu trybach, które można dopasować do różnych gier i ich specyfiki (za pośrednictwem aplikacji SteelSeries Engine). Do wyboru są tryby: aktywny (w którym podświetlenie jest zsynchronizowanie ze wszystkim dźwiękami gry), powolna pulsacja, szybka pulsacja, wysoka jasność, niska jasność oraz brak podświetlenia. W modelu Siberia v2 Frost Blue zastosowano również wysuwany mikrofon z systemem aktywnego tłumienia dźwięku, a także wytrzymały, podwójnie pleciony przewód z pilotem i złączem USB.

Raczej się opłaca, lecz za taką cenę....
Pasjonat
Opublikowano

Opłaca się kupić różowe, SteelSeries przekazuje 10% ich ceny na fundacje walczące z rakiem piersi.

.

Opublikowano

Kup sobie Steelseries Siberia V2 zwykle.

Ja mam czerwone i jestem zajebiscie zadowolony mialem przed nimi Sennheiser HD201, gralem w CS w nich 2,5 roku jakos i bylo super ale jak zalozylem te sluchawki to nei wiem co sie wgl dzieje, roznica 100%, komfort itd

Tylko najgorsze to ze tamtych nie czulem ze mam na glowie a te na odwrot

Opublikowano

Wygodne są Siberie i ogólnie dźwięki fajne... Kupuj sobie zwykłe v2, nie baw się w jakieś frost blue ... Swoje mam już z 2/3 lata i prawie że ani jednej ryski ;>

Opublikowano

Ja mam pytanko co do tych słuchawek, czy posiadają one odłączany mikrofon? Czy jest on zamontowany na stałe?
Jeśli jest na stałe to jakie polecacie słuchawki z odłączanym mikrofonem (do 400zł)?

@@ edit.

Jeżeli dobrze rozumiem z tego co wyczytałem to mają one wysuwany mikrofon? Mam pytanie z tym związane czy po wsunięciu go (do schowka) jest widoczny?

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

Jak na stronie jest to idź do empiku i kupuj bo na 100% będzie, a jak nie, to powiedz, żeby zamówili. Lecz za taką cenę można kupić lepsze, szczerze mówiąc.

Opublikowano

Czemu tutaj się wypowiadają ludzie którzy takowych słuchawek nie posiadają?

Ja sam zakupiłem je za 400zł równo, mam je od kilku miesięcy i powiem ci że przeżycia jako dostarczają są niesamowite. Dźwięk jak w kinie, mikrofon też z najwyższej półki. Jeżeli masz na nie pieniądze to bez zastanowienia kupuj. Oczywiście chodzi mi tu o Steelseries Siberia v2 Frost Blue a nie o zwykle Siberia v2.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Najtaniej kupisz je za 385 zł w sklepie bino.pl , jednak osobiście nie polecam Ci tego zakupu. Płacisz +116 zł za podświetlenie.

Możesz zakupić jeszcze tanśzą wersję bez podświetlenia w sklepie ProCpu za 269 zł ( najtaniej )

Rozumiem iż jesteś "najarany" na te słuchawki. Spodobały Ci się je bo gra w nich xPeke. ( I inni stream-erzy ) Musisz zrozumieć, że oni wszyscy robią to dla kasy. Reklama produktu itp.

Znajdziesz wiele BARDZO DOBRYCH słuchawek za cenę niższą niż 200 zł ( !!! ), a tutaj płacisz głównie za

20 % za markę

50 % za to, że noszą je Stremerz-y

15 % za dźwięk

15 % za podświetlenie

Słuchawki, które mogę Ci polecić ( spełniają wszystkie wymogi Gaming-owe )

Ozone, Rage ST - 169 zł

+Bardzo dobre odwzorowanie dźwięku w przestrzeni

+Odłączany mikrofon

+także do muzyki

+solidność konstrukcji

-Brak znaczących wad

Ozone Attack - 100 zł

+Dobry stosunek ceny do możliwości

+Solidność konsktrukcji

+Uniwersalność

-Mikrofon "zbiera" słyszalne szumy

Creative, Draco - 138 zł

+Dobre odwzorowanie dźwięku w przestrzeni

+Dobra jakość nagrań wykonanych mikrofonem

+Odłączany mikrofon

- Pod względem słuchania muzyki odstaje od Ozone Attack

Modele słuchawek w raz z + i - napisałem z pomocą magazynu Cd-Action i opinii użytkowników.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Dziękuje że ktoś odpowiedział mi na moje pytanie....

@up

Nie lepiej Ci zamówić za pobraniem? Zapłacisz sobie przy odbiorze i masz pewność, że dostaniesz słuchawki, a nie pusty karton.

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

@up

Można go wysunąć

@topic

mam kase wiec je kupiw bo sa oplacalne z tego co czytalem a na tym sklepie moge zrobic przed wplate przelew i zeby mi przywiezli?

Rozumiem, że nie zależy Ci na jakość dźwięku bo jest masa dobrych, a nawet lepszych słuchawek za tę samą lub nawet mniejszą cenę. Szpan? Przed kim? Przed rodzicami? Rodzeństwem? Skoro będziesz korzystał z nich w domu. ( przy komputerze )

Może jesteś stream-erem 2000+ ELO, ale to wtedy chyba możesz sobie ja kupić z kasy ,którą dostajesz za turnieje i reklamy :D

To twoja kasa i decyzja, jednak sam osobiście żałuję, że tyloma ludźmi włada dzisiaj zwyczajna reklama na zasadzie : OOO ON TO MA. ON JEST SŁAWNY. TO KUPIĘ!

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...