Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nie bieganie za potworami

Alternatyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem że gdy ustawiam sobie w m1 bota na pewnym serwerze to wszystko ładnie pięknie działa ale jedyną wadą jest to że bot automatycznie biegnie do najbliższego potwora zamiast czekac na resp spota. Jest to dość uciążliwe bo ustawiłem sobie wczoraj bota na noc a rano wstałem i okazało się że postać biegała za potworami aż w końcu zlurowała troszkę silne potwory a co za tym idzie przez całą noc postać nie dropiła bo dane potwory ją zabijały. I tutaj rodzi się moje pytanie , czy jest jakiś plik czy może ustawienie dzięki któremu nasza postać stoi i potwory same do niej lecą a gdy ubije spota to nie lata jak poyebana po całym m1 tylko czeka grzecznie na resp potworów?

Z góry bardzo dziękuje bo jest mi to bardzo potrzebne.

Pzdr.

bez gif

Opublikowano

A jakiego bota używasz ?

Zwykły kamer. Wiadomo , Auto pick up , oddawanie expa , autopotowanie , mobber no i żeby postać biła muszę kliknąć "exp bota" no i niby postać bije , dropi oddaje expa ale jedyny minus który psuje wszystko to jest to że biega za potworami po całej mapie .

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...