Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal - pytanko.

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako iż jestem nie pełnoletni, wysłałem przelew z konta bankowego mojej mamy na konto swoje PayPal. Później jednak doczytałem, że musi być to przelew wykonany z konta o takich samych danych jak moje. Moje pytanie to czy jednak przelew będzie możliwy i pieniądze wpłyną mi na konto PayPal, jeśli nie, to czy pieniądze wrócą na konto bankowe mojej mamy? Dziękuję za odpowiedź.

he?

Opublikowano

Nie, nie musza ;0

Moja siostra też mi wysłała z innego konta i pieniądze doszły :)

Tylko wysłała Ci z innego konta PayPal czy z konta bankowego? Bo ja przesyłałem prosto z konta bankowego na konto PayPal.

A po ponad godzinie nie ma żadnego odzewu (może dlatego, że niedziela).

he?

Opublikowano

Tak ;)

Wchodzi na swojego paypala

i dajesz dodaj środki i tam masz ;)

Możesz przelać poprzez wysłanie pocztą znaczy wypełnić ten kwitek i wypisać dane do twojego paypala lub bank online :)

Opublikowano

Tak ;)

Wchodzi na swojego paypala

i dajesz dodaj środki i tam masz ;)

Możesz przelać poprzez wysłanie pocztą znaczy wypełnić ten kwitek i wypisać dane do twojego paypala lub bank online :)

Dobra, poczekam, może się zrobi. Dzięki za odpowiedź. Póki co nie zamykam, bo może coś jeszcze będę chciał. :3

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...