Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Penta Vayne

callo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wczoraj około 22:30 pod koniec rankedzika nabiłem sobię pente;p Może opowiem wam troszkę o meczy:D
Na midzie był Ryze, który jak widać nie ogarnął i nafeedował Lux, nie pisał ss itp. itd. ale w końcu Bronze to co się dziwić :P
Na bocie bardzo nas pushowali i tak w 15 min czy 10 miałem staty 0/4. To mówię a co mi tam zleje ich bo i tak zaraz skończe i pójdzie surr. Co się okazało nie chcieli go dać, to sobie troszku farmiłem na bocie lub topie, również w jungli:) Czasem na bota wpadła MF , z którą się nawalałem i wygrywałem. Potem przychodziła Lux to też padała:D Jeszcze Jax i też wiadomo. W 30 min bardzo byliśmy pushnięci, aż do towerów od nexusa. Zaczęliśmy wszyscy latać po midzie i jungli, gdy rozgrywał się TF to dziwne ale wygrywaliśmy i lecieliśmy pushować. Udało się po moim Penta Kill'u rozwaliliśmy wieże i nexusa:) Ostateczny TF rozegrał się w ich jungli, pomiędzy redem a baronem:D
PS. To moja pierwsza penta ranked:D Jeszcze wcześniej Penta Kha ale to ARAM:P

SS:

73050303.png

39341085.png

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Gratuluję penty, ale to bronze więc... ;D

Co do buildu, 2 bt? Brak ruined king ?

Dziwny build ;p

Opublikowano

To jeszcze stary build ADC;p 2x Bt 2x PD butki i infinity:)

No bronze bronze;p ale z 3 wyszedłem xD

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

@up

A na co miał to armor pene składać? Wyczuwam, że jesteś bezmózgiem, który zawsze gra jednym buildem bez względu na to, jaki jest przeciwny team i jak się składa.

@top

Build stary, brąz.. ale zawsze jest ta penta.

Opublikowano

Penta to penta. Ostatnio to nic wielkiego. Ale zawsze coś. Gratulacje, życzę ci szczęścia (Dawaj więcej pent :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...