Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczęcie gry na PL czy się opłaca?

AsPol88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,coś mnie natknęło rzeby zacząć gre na PL,znudziły mi się już wszystkie privi.Ale nie wiem czy w obecnych czasach opłaca się grać na PL.Prosiłbym o wypowiedź ludzi którzy grają na PL.Jaki serwer polecacie? Ile jest graczy?

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Opłaca się grać. Metin2 jest grą do której zawsze warto wrócić.

Na który serwer ? Proponuję któryś ze starszych. Niedługo i tak będą połączone więc większego znaczenia nie ma który wybierzesz.

Opublikowano

Ja ci odradzam gre na PL'u. Po co zaczynać od nowa skoro nie masz żadnych szans na wybicie się... Możesz grać z nudów ale to jest bezsensu bo ci się szybko znudzi robienie skilli, potem wolny exp. Na Pl'u opłaca się grać jak ktoś zaczął grę najpóźniej rok temu może dwa. Teraz ma szansę wbić ten 105 zrobić eq i kozaczyć w pvp, na wojnach. Poza tym bez IS'u wiele nie zdziałasz. Ja miałem konto 88lv na PLu i bylo fajnie ale sprzedałem je. Jak potem zacząłem grać od nowa po 2 tygodniach mi się znudziło i wróciłem na privy. Polecam ci dobrego harda na którym będziesz miał co robić. Nowe dungeony, wojny gildii, pvp. Jest to moje zdanie i pewnie inni będą mieć odmienne. ;)

Opublikowano

Weź solara, dużo osób gra. Zawsze znajdzie się ktoś do lura. Ceny nie są tak wysokie, widziałem medal konny za 120k.

Opublikowano

No cóż serwery same w sobie spoko, ale ekipa niekoniecznie. B3nQ rozdaje itemy itd. A co do PL'a możesz zacząć grać na solarze, co prawda dużo botów, ale za to jest baaardzo tanio.

Opublikowano
@up

Mam problem bo znajomi odradzali grać na PL.Podobno masa botów,nie ma jak zarobić i ta łatka ze stalkami...

Boty zawsze będą . :) No zarobić łatwo nie jest. Dlatego fajnie się gra na privach Hard/Medium. Albo czasem odskoczyc i zagrac na 4fun. Polecam Triador.pl Start niedługo, śledź ich na mpc.

Opublikowano

Zdecydowanie lepiej poczekać na fuzję, teraz gra mało ludzi i tęskno za przepełnionymi spotami . Wiem z własnego doświadczenia, że jeśli teraz zaczniesz szybko Ci się znudzi .

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

PL to " syf " Game Forge nic niedba o te serwery , cheater obok cheatera , bugow od chu... np. stoisz na dt wszystkich przenosi UP a ty dalej na parterze...

ZAGRAJ NA HARDZIE - Triador.pl start 15.06.2013r. serwer git

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Polecam ci zagrać na s26 :)

Ja właśnie miałem dziś ten sam kłopot jak ty, ale wbiłem na PLa już mam 15 lvl, gram od zera bez hacków itp.

powiem ci że jest całkiem fajnie

Opublikowano

PL to " syf " Game Forge nic niedba o te serwery , cheater obok cheatera , bugow od chu... np. stoisz na dt wszystkich przenosi UP a ty dalej na parterze...

ZAGRAJ NA HARDZIE - Triador.pl start 15.06.2013r. serwer git

Kid Mody to NO0o0o0By

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...