Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] mc.MyHard.pl - SERWER HARDCORE - AUTORSKIE PLUGINY (GILDIE-RANKING-STRONA)

avastos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko działa, na chwilkę włączyliśmy whiteliste, ponieważ ktoś bawi się GravyBotem. Mapa się renderowała więc były lagi i spadki tpsów, teraz już wszystko jest ok. Do 22:00 będą już bany za śmierć i komendy od gildii będą działać poprawnie. Za jakieś 10 min wyłączę whiteliste na 10min. Zapraszamy.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tutaj krótkie przedstawienie zachowania HeadAdmina (właściciela)

http://www.youtube.com/watch?v=5ucVzgJzN44

Heh, boli Cię, że zbanowałem całą waszą gildie za spam, obrazę serwera itp :)?

+ Twoje dziecinne zachowanie w postaci spamu na czacie (/lider) o które prosiłem aby tego nie robić ?

Filmik powyżej prezentuje jak kilka razy uderzyłem graczy gildii ForsakeN na gamemodzie za to, że ich kolega (były admin) teleportował członków jego gildii do innych graczy. Szkoda, że nie posiadam screenów z tego jak groziłeś mi na /msg, że jeśli Maniek nie odzyska admina to zrobisz nam "antyreklamę" jaki to serwer jest niedobry. Chociaż jakbym chciał, mógłbym trochę pogrzebać w logach i na pewno znalazłbym i zaprezentował Twoje dziecinne zachowanie, lecz nie chcę tracić na Was czasu. Tyle ode mnie.

Opublikowano

@UP hahahaha dostałem bana nie za ./lider tylko za ./wyrzuc bo wyrzucałem graczy z gildii :)
Wasz plugin na gildie jest tak po bugowany że aż grać się nie chce więc się nie dziw że spam
+ nie groziłem tylko powiedziałem że jak maniek nie odzyska moda czy co on tam miał, albo nie wytłumaczycie za co daliście mu de op`a to cała nasza gildia odejdzie z serwera
a maniek chciał pomóc w klepie bo macie straszne bugi i jak kogoś hitowałeś w wodzie to go teleportowało i on nas tepał do niego bo się nie dało bić (a sami też napadli na nasz zamek )
Pozdrawiam ~jasieg11

936131400425106482086.png
Opublikowano

serwer idealny zawsze szukałem takiego a jak znajdowalem to było zawsze coś nie tak. Na pewno zagram!!

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...