Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Setup

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z dostosowaniem wyposażenia na tryb Dominacja oraz Znajdź i Zniszcz w trybie Normal oraz TDM, Likwidacja w trybie HC. Nie wiem, w pierwszej części Black Opsa problemu takiego nie miałem. Być może dlatego, że były ulepszone perki. To co na tych trybach mi polecacie? Przedstawię Wam mój pomysł i najwyżej powiecie co dodać/zmienić. Tylko wiecie, tak, żeby to się jakoś kupy trzymało. Np. szybkie ręce nie są mi potrzebne, jeżeli nie mam granatów itd.

Dominacja:

Broń: M27

Perk 1: Waga Lekka, Kamizelka

Perk 2:

Perk 3: Sprint, Maska

Nie wiem jaki drugi perk oraz jakie dodatki do broni. Dominacja, to pewnie przydałoby się jakieś C4 albo Granatnik. Nie wiem w co lepiej inwestować.

Do reszty nie wiem. Każdym setupem nie gra mi się dobrze. Nie zależnie co wybiorę..

Opublikowano

Na początek możesz spróbować coś z pistoletów maszynowych np. MP7 lub MSMC do nich możesz dać szybki magazynek i laser, perki ja biorę: wojak, padlinożerca i szybkie ręce, maska lub zrecznosc. A z granatów biorę zrzut taktyczny (zawsze) a do tego claymore lub C4 - Jak dla mnie ten zestaw nadaje się do wszystkich trybów oprócz TDM. Ogólnie nie gram w TDM ani likwidacje ale jak już to myślę że po prostu trzeba byłoby wymienić zrzut taktyczny na jakiś ogłuszający i tyle. A jeśli chodzi o tego wojaka, co niektórych może to zdziwić, ale ja w serii punków mam BSP, Łowce i zrzut co z moim skillem i z takim ustawieniem powoduje że ciągle napierdalam z serii punktów + jak masz włączone BSP to +10pkt za każdy kill kolegów z twojej drużyny :)

A i ja gram zawsze na hardcore, wiem że napisałeś że grasz na normal ale polecam się przerzucić, wiem że początki bywają trudne ja też marudziłem "Ku**a 1 strzał i mnie zabił" ale należy pamiętać że każdy ma tak samo :) więc liczy się tylko kto szybciej się ogarnie i strzeli :)

Tak konkretnie na dominacje jeśli nie przejmujesz się KD i zależy Ci na tym aby twoja drużyna wygrała to:

Bron A: SWAT, dodatki: tryb ognia i celownik.

Bron B: RKM, z wyszukiwaniem celu lub termiczynym i uchwyt. (Która bron i zestaw wybierzesz to juz twoja sprawa)

Perk1: Waga lekka

Perk2: Technik lub ręce (Możesz spróbować padlinożerce, ja nigdy nie próbowałem ale mógłbys sobie uzupełniać granaty.)

Perk3: Maska

Dzika karta: Taktyk

Granaty: 1x dymny, 2x system trophy. - I z taki zestawem szturmujesz punkt B :)

Znajdź i zniszcz:

Broń: Coś z karabinów szturmowych lub pistoletów maszynowych. (broń powinieneś sobie sam wyczuć tak jest najlepiej ale zawsze 2 dodatki i nie ma potrzeby więcej, jeśli nie wiesz jakie odpowiedz sobie na pytanie: "Czego mi brakuje?" :) )

Broń2: Rakietnica na zestrzelenie wrogiego BSP :)

Perk1: przeciwodłamkowy

Perk2: Tu dałbym Zimna krew albo Twardy zawodnik czy skóra nie pamiętam jak się nazywa.

Perk3: Haker

Granat: Claymore

Granat2: Te "pałeczki" co rażą prądem xD (x2)

Ogólnie podałem moją propozycje, nie gwarantuję że będzie Ci się nią dobrze grało, musisz sam poeksperymentować ja dopiero na 8/9 prestiżu zacząłem tworzyć dobre klasy dla siebie którymi naprawdę dobrze mi się gra :)

Opublikowano

Ja mam aktualnie na złoto wbite AN-94 i SWAT nie jestem w stanie wskazać które jest lepsze obie bronie są zajebiste jak dla mnie i bardzo przyjemnie mi się grało.

Opublikowano

Ja gram tylko AN-94.

Moja klasa:

IMUD7jK.jpg

Jeśli masz odblokowanego padlinożerce to zamień za ekstremalną kondycje.

Bo ammo leci bardzo szybo, i wbić większy killstreak ciężko.

Na hardcore SD gram bardzo żadko, ale jak już to an-94(kolba, fast magi),waga lekka, maske taktyczną, zręczność, granat concusion i semtex.

Opublikowano

Przekonaliście mnie do tego AN'a. A ta wytrzymałość jest faktycznie taka dobra? Dodatki pewnie ustawię takie jak ma Radioś. Co do perków to wezmę

Kamizelkę, Wytrzymałość, Padlinożercę, Zręczność i Maskę gazową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...