Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kwadratowe Sandaly][SuperCraftBros, PvP i inne MiniGames][Survivial + gildie][Non premium][1.5.2]

mamjh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6Vp0Gu7.png

ooiQZs9.png

=====================================================================================================

Szukasz serwera który pozwala na miłą, ciekawą rozgrywkę z przyjaciółmi? A może chcesz powalczyć wraz ze swoją gildią

i zdobyć władze na mapie survivial? Decyzja należy do Ciebie! Nasz serwer oferuje wspaniałą rozgrywkę w różnych trybach

gry! Jedyne czego nam brakuje to właśnie Ciebie! :) Serdecznie zapraszamy!

=====================================================================================================

Informacje na temat serwera:

Liczba slotów: 25 (w miarę upływu czasu, sloty będą się zwiekszać)

IP: s106.csrv.pl:36329

Dostępne tryby gry: (będzie coraz więcej)

1. Survival + Gildie

2. SuperCraftBros

3. PvP arena

Nie czekaj i dołącz już dziś! ;)

Opublikowano

@up

Super craft bros jest.. Wystarczy wejsc w odpowiedni portal.. Wystarczy popatrzyc a nie odrazu hejtowac na forum :). Pozdrawiamy!

Opublikowano

@update:

W weekend planujemy dodać nastepna minigre jaka jest Ctp(Capture the point)

@update2:

Od teraz nie traci sie juz powiera na SuperCraftBros
Opublikowano

Hah, serwer jest żałosny. Administrator ? Lat może 13 więcej na pewno nie. Za napisanie na chacie 200 wiadomości pod rząd - nic.

Za chęć pomocy i zwrócenie uwagi przeszanownemu panu super dyktatoro-administratorowi, ze jest tepym idiota i nie potrafi nic zrobic ban.

Ale najpierw ban za nic. Oczywiscie. Zdegenerowane pseudo dzieci z dobrych rodzin manier nie znają i żadna pomoc im potrzebna nie jest. Macie tam te swoje 9 online. Pozdrawiam cieplutko...

A.. opinia :

Nie właźcie tam. Bug na bugu, mozna zrobic sobie vipa na nie wiem choćby tydzień w 3-4 minuty. (propozycje podobnych serwerow z niewielka liczba graczy mozna mi wysylac na PW. Zajmuje sie projektem rozkrecania serwerow, 3 udane rozkrecone serwery do 30 online w pare dni :D )

A teraz ja Ci cos powiem: Co ty myślisz, że ja siedzę cały czas na konsolce/serwerze i patrze na wiadomości od każdego gracza? Od tego sa helperzy aby banować za spam itp. Pograłeś może nie wiem... z 5 min? Odpisałem Ci że nie zrobisz więcej niż 3 konta no chyba, że masz zmienne ip lub program do maskowania go. Na to nie ma sposobu nawet ban na ip nie pomoże, a bana zarobiłeś za obrazę + spam(zapraszam za tydzień ;p) Nie wspomnę już o tym, że pewnie tylko wbijasz na serwery i krytykujesz je. Zrób własny, rozkręć pogadamy. A co do części Twojej wypowiedzi z tym, że niby mam 13 lat to już sie nie wypowiem bo szkoda mi czasu. Naprawdę gdzie się chowa takich ludzi... Potrafią tylko wbić i pokrytykować... Ale no cóż internety...

Opublikowano

Myślę, że będąc na konsoli i widząc moje może... 3 wiadomości i z dobre 50 kogoś innego oczywiście byłeś w stanie przeczytać i uznać moją wypowiedź za obrazę. Gdzie ja niby obraziłem Ciebie szanowny PANIE ADMINIE ?. Program do maskowania IP i minecraft ? No w moim przypadku to nie działa od któregoś tam patcha, ale pewnie po kilku chwilach dałoby się to rozpracować(nie wiem, nie uzywam). Moim zdaniem nie jest to w ogóle potrzebne aby PANIE ADMINIE rozdawać sobie początkowy itemek, który oprócz cool prefixu nic nie daje. No tak, nie wiem bo poszly 2 bany na IP pierwszy za nic. Jak pisałem... Czy ja chcę komuś coś zepsuć, zrobić na złość czy choćby wyzwać ? No niestety w tym przypadku to tylko była prawda. Jeszcze co do zmiany IP : Sam nie wiem jak można się przed tym uchronić. Ale (UWAGA PODPOWIADAM SUPER TAJNA WIADOMOŚĆ ABY NIE ROZDAWALI SOBIE MILIARD VIPOW) kurde... po głębszej rozkminie, o tym super trudnym sposobie. Zablokujcie chociażby proste /unregister. Bo w ten oto sposób kont można założyć ile się tylko chce. Spam ? Na to chyba są jakieś proste pluginy nie zjadające wielkiej ilości ramu. No i co to tak w ogóle spam to też nie wiesz. i przy okazji kolejna podpowiedź. Podczas banowania można ustalić notkę za co ban. Albo dać automatycznie, że zamiast BAN HAMMER HAS SPOKEN wyswietla sie link do banlisty na jakims forum czy coś. Forum - banliste mozna zalozyc bez problemu za darmo. A ile masz lat ? 16 ? Sorrki za obrazę.

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

Program do maskowania IP i minecraft ? No w moim przypadku to nie działa od

któregoś tam patcha, ale pewnie po kilku chwilach dałoby się to

rozpracować

Nic nie trzeba rozpracowywać prosty programik Hotspot Shield i problem z glowy.

początkowy itemek, który oprócz cool prefixu nic nie daje

Daje wszystko co vip, prócz darmowego zrobienia gildi, teleportacji na /warp vip i klas na mapkach pvp czy scb.

Gdzie ja niby obraziłem Ciebie szanowny PANIE ADMINIE ?

Ano chociażby tutaj: "jest tepym idiota" poczułem sie urażony. :)

Zablokujcie chociażby proste /unregister.

I tu mi pomogłeś, jakoś to przeoczyłem dzięki.

Na to chyba są jakieś proste pluginy nie zjadające wielkiej ilości ramu.

Własnie w tym problem, że wiekszość publicznych pluginów tego typu gryzie sie z naszą paczką. Prawdopodobnie napiszemy własny plugin do tego.

Podczas banowania można ustalić notkę za co ban.

Wiem o tym, lecz jeżeli dajesz bana na ip to nie wyświetla sie ona.

Sorrki za obrazę.

Przyjmuję przeprosiny, myślę ze każdy może iść w swoją stronę. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ym ostanie słowo

Ano chociażby tutaj: "jest tepym idiota" poczułem sie urażony

Ale napisałeś o banie za obraze. Obraza jakże dziecinna, nastąpiła po nieuzasadnionym banie. Czekam na dowód obrazy, za którą dostałem bana

hyhhy... zartuuuje. Nic nie udowadniaj już. Wątpie abyś to ty nawet banował.

A i mam pomysl co do blokowania tego maskowanego IP. Jeśli jest taki plugin albo jakieś ustawienie, albo coś co nie pozwala graczom z pingiem powyżej iluśtam wejść, albo z IP wykraczającego granice kraju.. Ehh nie wazne. Nie wiem jednak. Idę, idę juuuż :)

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

Nie mam możliwości tego znaleźć, mogłem kopiować, trudno punktujesz zakończmy już ten spam dobrze?

Opublikowano

Tak jak Themistro napisał, niestety cała prawda, admin nie zajmuje się serwerem. SCB nie działa poprawnie a na zwracanie uwagi że coś nie działa dostaje się bana. Śmieszny serwer a admin "pajac" ! dziękuje . Tyle w temacie nie polecam.

:)

Opublikowano

To nie ja Cie zbanowalem tylko helper, ktory juz dostal upomnienie i sam osobiscie odbanowalem Cie i przepraszam. Co to tego scb to na 100% byliscie na innych arenach bo to sprawdzilem. A wy naprawde nie musicie latac do tego tematu i plakac. Wszystko da sie wyjasnic.

Opublikowano

Jezeli myślisz że prosto jest przerobic/zrobić wlasny plugin do SCB to prosze bardzo. Czeste ataki? Czego? Spam botow? Jak na razie wbily raz ale skad ja mialem to niby wiedziec? Zabezpieczenie juz jest. Lagi to tylko Ty mozesz miec bo jest stale 20 tps-ow. To chyba tyle.

Opublikowano

Naruszyłeś prawa autorskie sieci serwerów "Super Craft Brawl" poprzez użycie ich loga...

Po za tym serwer nie działa

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...