Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Występowanie przy włączaniu komputera - reboot and select proper boot device or insert boot media

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż wcześniej miałem problem z wyłączaniem ekranu , komputera czym okazał się zasilacz . Wymieniłem mojego modecom feela 480 na nowego ocz fatal1ty 550w. Właśnie go podczepiłem już tylko że , do dvd nie jest podczepiony jeden z kabli do zasilacza bo ma 8 oczek takich , a moje dvd ma 4 . Chciałem przetestować nowy zasilacz bez dvd i zawsze po włączeniu komputera wyskakuje taki o to błąd : reboot and select proper boot device or insert boot media. Nie wiem czego może to dotyczyć. Włączanie BIOSU jest niemożliwe ponieważ próbowałem klikać przy starcie ,,delete,, . Może to jest wina dysku czy czegoś bo nie wiem ? Dysk jest podłączony jednym cienkim kablem. Wcześniej przy starszym zasilaczu sprawował się znakomicie więc nie wiem co jest problemem i dlaczego wyskakuje taki komunikat. Nie wiem co zrobić. Liczę na pomoc ! Pozdrawiam

Opublikowano

Dysk ma być dwoma. Zasilaniem i interfejsem(jeden od zasilacza drugi od płyty).

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...