Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika 400-500 zł

Nitex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję pomocy w wybraniu nowej grafiki w cenie 400-500zł. Chcę na niej uruchomić BF3 na medium/high i Arme II na medium/high.

To jest mój pc:

Pentium g2020

Ram 4gb goodram

Ocz 500w

Hdd 1Tb i 250gb

Asrock b75m-dgs

Geforce 8600gt

No i mam też problem czy nowa grafika wejdzie bo ta obecna wchodzi na styk. Można to jakoś sprawdzić przed zakupem?

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

bo ta obecna wchodzi na styk.

W sensie ?

Za 500zł masz Radeona 7790, który jest już nieco za mocny dla Pentiuma, ale przyda się, jak będziesz wymieniał procesor.

A tak, to za 420zł masz 7770 od Sapphire. Idealne połączenie :P.

Opublikowano

W takim sensie, że nie mogę dokręcić jej śrubą, tam gdzie są wyjścia ( nie wiem jak to się nazywa), brakuje tam z 2 mm i dziurka na śrubę jest częściowo zasłonięta przez grafikę.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

W takim sensie, że nie mogę dokręcić jej śrubą, tam gdzie są wyjścia ( nie wiem jak to się nazywa), brakuje tam z 2 mm i dziurka na śrubę jest częściowo zasłonięta przez grafikę.

A takie rzeczy się nie ma co martwić, jak byś miał z tym problem, to daj zdjęcie, coś się wykombinuje.

To, czy 7770 czy 7790 zależy już tylko od Ciebie. Jak nie planujesz rozbudowy w najbliższym czasie, to ta pierwsza powinna Ci w zupełności wystarczyć.

A nawet jak wymienisz procesor, to zobaczysz różnicę ;).

Opublikowano

W sensie ?

Za 500zł masz Radeona 7790, który jest już nieco za mocny dla Pentiuma, ale przyda się, jak będziesz wymieniał procesor.

A tak, to za 420zł masz 7770 od Sapphire. Idealne połączenie :P.

Wtf? Jak za mocny? lol? xD Wszystko bedzie hulać bez ograniczania ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Wtf? Jak za mocny? lol? xD Wszystko bedzie hulać bez ograniczania ;d

W tytułach jadących na CPU albo w przypadku miejsc procesorowych 7790+ będzie ograniczeniem.

Co innego taki GRID czy Metro :P.

Opublikowano

Do ARMA II potrzebujesz szybszego procesora, a nie karty graficznej.

No pewnie, bo do Army wystarczy i7 3960X i Gt 520, pogra na ultra jak chuj, co nie?:)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...