Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haki Privy / Global

JensO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wirtam jestem nowy

Szukam hakow dzialajacych na privach tylko nie speed hakow a raczej chodzi mi o dmg lub lvl ' ing

i omijanie hack shielda jak to zrobic

krok po kroku

licze na wyrozumialosc i ze odpiszecie mi w tym temacie

Dziekuje i Pozdrawiam :lol:

Opublikowano

Mówisz i masz

piratsky%20hak.jpg

Rusz trochę banią i poprzeglądaj tematy.

Jak widzę tekst "haki" to mnie trafia...

Polecam temat Kal Faq poczytaj o cooldown'ie.

Sobsoon jakieś inne uce pewnie i by się znalazło :P

Np. na Warhill wczoraj Kiki UCE odpaliłem :D

sign.png
Opublikowano

haha chciał haka wiec go dostał xD w ogole KiKi UCE imo jest naj <3 ale narazie sie nie bawie w takie rzeczy :rolleyes: gram uczciwie :P ale zawsze na bierząco można a nawet trzeba być :D

DMC 3 SE :

MEDIUM - COMPLETE

HARD - COMPLETE

VERY HARD - COMPLETE :)

PAPA ROACH 4LIFE ! <3

Opublikowano

no tak tylko zrobcie reupload bo linki wygasly inaczej bym sobie poradzil bo widze sa tutoriale

a watpie ze znajde na jakims innym forum i mam szukac zakladac konta od nowa skoro jestem juz na tym forum i ludzeie sa obeznani

i licze na wasza pomoc

mam jescze pytabnie czy w tym Kiki UCE moze zmienic cooldown skilla na minimum np u wojaka push ? zebym mogl klikac na mobka caly czas a skill bedzie juz naladowany ?

Opublikowano

Wszystkie UCE są działające, jedynie CE może nie działać.

Jakie wszystkie sa działajace nie lej wody człowieku wszystkie sprawdzilem i kal sie zamyka Game Hack Detected. Nawet UCE Kaspersky:P

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

Butch3r jakbyś rozwinął skrót UCE to byś wiedział o co chodzi Tormiaszowi i hmm tak ma racje :P

lolx Undetected Cheat Engine, nawet revo 5.6 nie dziala ^>^. Jakie wy macie uce? :<

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

grrr no wszystko trzeba tłumaczyć -.-

Undetected - niewykrywalne.

Więc gdzie tu logika jak mówisz ze wykrywa UCE - jak coś niewykrywalnego może być wykrywalne?

Jeśli jest wykrywalne to już nie jest UCE tylko CE -.-

sign.png
Opublikowano

YourFear wiem o tym! Tylko jeszcze nie wiesz oco mi chodzi:P. Chodzi mi o UCE ktore dziala na globalu do tej pory, bo nie wiem jak z ArtMoney nie sprawdzalem jeszcze.

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

Your nie chcial bym nic mowic ale mi tez by sie przydalo UCE dzialajace na globalu wiec jesli mozesz to mi nie musisz tlumaczyc tylko wrzuc jakies tutaj zebym mogl pobrac <prosi> <bardzo prosi> <bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo prosi> bo ja nie moge znalesc takiego ktore dziala na globalu <prosi> <bardzo prosi> <bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo prosi>

Opublikowano

To się podejrzane programy testuje w piaskownicy (SandboxIE czy coś podobnego) i dopiero po dokładnym sprawdzeniu używa normalnie. Wydłuży to trochę proces szukania UCE (sprawdzisz, że nie ma keya, ale z kalem nie działa), ale taka cena za bezpieczeństwo komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...