Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Graphic] Paweł_cs vs Miyoshi

Paweu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1358014687-U286162.png

Wyzywający: ja
Wyzwany: Miyoshi
Wstawienie prac do: do 3 dni
Głosowanie do: do 3 dni
Tematyka: dowolna
Notatka: Prace maj byc wykonane tylko w paincie, bo innego programu nie ogarniam :D

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Kto jak kto, ale żeby moderatorzy? :(

Wstawianie, ale ja z góry zapowiedziałem ze mają być w paincie, a to chodzi o to ze pańtowskie czyli jakieś byle jakie.

Chyba Paint to też program graficzny ? ;)

Opublikowano

Kiedyś za takie pojedynki szły bany, po czym wprowadzono punkt odnośnie tego do regulaminu więc myślę, że zasady się nie zmieniły. ;)No, ale ja nie mam tutaj nic do gadania.

Nie rozumiem dlaczego. Nie każdy ogarnia PS-a, a w końcu nie powinno się dyskryminować innych. Rozumiem jeszcze oddawanie pracy 'byle jakiej' do 'normalnego' pojedynku, ale bez przesady. Myślę, że Pawłowi nie chodziło o stworzenie domku z dwóch kwadratów. Po prostu jakaś odmiana. Ponadto Paint na W7 jest całkiem kreatywny. :P Jak ktoś ma łeb można coś pokombinować chociażby ze zwykłym rysunkiem.

Opublikowano

Praca w paincie nie zawsze musi wyglądać jak praca w paincie ;_;

przykład.

95KNGFe.png

Opublikowano

Ale to nie mialo dla nich znaczenia... Paint = troll, wiec banowali nawet jak ktos troche nad tym siedzial. Może się coś zmienilo bo inny moderator, ale to trzeba się dopytać dokładnie Wrednej.

Raczej nie chciałem trolować, jutro Wredna zadecyduje czy pojedynek się odbędzie czy też nie.

Opublikowano

"Paintowskie" to określenie prac, które są robione na odwal lub tez nie reprezentują żadnego poziomu, są zrobione dla beki itp. Typu "Morsy" :P (oh, nie przeboleje ich..)

Mimo to, program paint to normalny program graficzny, w którym można stworzyć naprawdę ładne projekty.

Jak chcecie, to pojedynkujcie się w takiej tematyce, ale żeby prace trzymały poziom FanArt'u i nie nawoływały innych userów do zaczęcia tworzenia paintowskich pojedynków dla trollu ;>

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...