Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Komputer świruje. ;__;

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję jakiejś fachowej porady, ponieważ mój komputer zaczął ostatnio żyć własnym życiem... Próbowałam połączyć telefon przez Bluetooth i od tego zaczął się problem. Połączenie nie zostało w ogóle nawiązane pomimo tego, że jeszcze wczoraj wszystko działało sprawnie. Do tego po ponownym uruchomieniu, zamiast standardowej skórki W7 jest jakiś motyw rodem z Windowsa 95, a co najgorsze nie mogę zmienić z powrotem, bo po prostu inne są niedostępne (szare, nie można kliknąć). Żeby tego było mało to mi się przed chwilą komputer tak po prostu wyłączył... nie ogarniam już tego sprzętu. Raptem dwie godziny temu wszystko było sprawne... przywracanie systemu także nie pomogło. Jakieś porady?

Opublikowano

Podaj logi z OTL, napewno siedzi jakis szkodnik. Pozatym podaj jaki masz sprzet i jaki model zasilacza, bo skoro sie sam wylaczyl to moze byc to szwankujacy zasilacz. Przy okazji dla pelnej diagnozy podaj temperatury pod obciazeniem (odpal sobie program hwmonitor, potem wlacz w programie occt test na jakies 10 minut, wylacz test i zrob screena z hwmonitor ktory wrzucisz razem z logami z OTL na forum).

Opublikowano

Procesor AMD 5800k, płyta główna GIGABYTE F2A75M-D3H, zasilacz BeQuiet System Power S6, PFC, 80+. Logi z OTL podam jutro. Temperatura pod maksymalnym obciążeniem nie przekraczała 50 stopni z tego, co ostatnio testowałam. Coś jeszcze z parametrów podać? Czy wystarczą w/w informacje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...