Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Relatek

adidas217

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem ,gdyż podczas nagrywania słychać odemnie echo. Nie ma znaczenia czy siedze na głośnikach ,czy na słuchawkach. Środowisko - brak. Miks włączony ,gdyż chcę by można było mnie słyszeć. Włączone jest tłumienie echa i zakłóceń. Pomocy!!!

Opublikowano

Ej weźcie nie macie nic do powiedzenia mądrego to się zatkajcie. Mam słuchawki Creativa kupiłem je za 200 zł. Mam na nie gwarancję i działają dobrze. Uważam ,że to coś problem z komputerem bardziej może powinienem coś przestawić w ustawieniach? Pomóżcie.

Opublikowano

PODAJ MODEL PANIE tych słuchawek za 200 i model płyty głównej, i najlepiej jakbyś wstawił jakieś nagranie z tym "echem".

@down

i za ten syf 2 stówy dałeś ? jak można było tak przepłacić i w ogóle zainteresować się tym modelem ?

Opublikowano

Słuchawki creative fatality gaming hs-800 ,bodajże. Echo ja nie słysze tylko koledzy jak mówią to swoje słyszą na tym to polega. Mam zaznaczony miks stereo ,ale bez tego podczas nagrywania nie ma dźwięku gry i kolegi. Po prostu jako dźwięk wychwytuje mi mikrofon i dlatego muszę miks ,a jak włącze miks to echo jest. Jak zrobić by można było zmnienić z inputa na outputa?

Opublikowano

Rozwiązane lecz zauważyłem ,że jes tylko na skype bez echa ,czyli jest git. Jeżeli ktoś miałby pomysł co zrobić by na ts'ie nie było echa (mam na ts'ie usuwanie echa i nie pomaga) to proszę napisać pod tematem. Dzięki z góry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...