Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Skin bez Skina

TeaWhoYouTirex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Dzisiaj przedstawię wam jak mieć skina bez skina.

Co tu dużo mówić zabierajmy się do roboty:

1. Wchodzimy w normalną grę

2. Gdy już Jesteście w Wybieraniu Postaci Wybierzcie postać ze skinem i drugą bez skina.

3. Postać na której nie macie skina a chcecie mieć bez kupowania wpisujesz jej nazwę w wyszukiwaniu bohaterów.

4. Na postaci ze skinem wybieracie Customa, a automatycznie wybieracie jej skina i od razu przechodzicie do okna bohaterów i w 1 sekundzie wybieracie postać na, której nie macie skina.

5. Musisz wybrać tą drugą postać zanim pokaże ci się prostokąt z zatwierdzeniem wyboru postaci.

Filmik Youtube na którym jest wytłumaczone wszystko:

Mam nadzieję, że pomogłem

Opublikowano

@up To źle myślisz. Ja to znalazłem, a raczej mój brat na Amerykańskim forum.

To nie jest skopiowane. Mogę dla was znaleźć ten link do amerykańskiego forum na dowód.

@edit ja już o tym sposobie wiedziałem wczoraj po 23.

@up to nie reklama w czym ty widzisz tu reklamę.

http://scr.hu/0bx2/18lv6 To jest dowód o której filmik został zamieszczony
Opublikowano

battlelet co jarałeś ? jak to nie działa ;C ? na weście próbowałem i normalnie działa na rankedach.

@up3

A na forum pierwsze posty o tym bugu zaczeły się wczoraj, 23:58 więc ? wczoraj = 06.06 a dzisiaj jest 07.06 (pisze dla Ciebie bo najwidoczniej nie wiesz co "liczba"").

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Gapciek proszę nie rób z siebie ofiary :> Chyba że to znowu taka ironia.

Co do "@up To źle myślisz. Ja to znalazłem, a raczej mój brat na Amerykańskim forum.

To nie jest skopiowane. Mogę dla was znaleźć ten link do amerykańskiego forum na dowód."
Czy jeżeli znalazłeś to na "amerykańskim forum" to to nie jest kopiowanie? W każdym bądź razie to było już na większości for o lolu, a tutaj również było wystarczy przejrzeć stronę. Temat całkowicie zbędny.

bez yt.

Opublikowano

battlelet co jarałeś ? jak to nie działa ;C ? na weście próbowałem i normalnie działa na rankedach.

@up3

A na forum pierwsze posty o tym bugu zaczeły się wczoraj, 23:58 więc ? wczoraj = 06.06 a dzisiaj jest 07.06 (pisze dla Ciebie bo najwidoczniej nie wiesz co "liczba"").

Właśnie teraz spróbowałem tego na rankedzie, i zamiast Vayne ze "zbugowanym" skinem grałem Riot Girl Tristaną=.=

Opublikowano

@up dziwne ;C mi nadal działa na weście, na eascie nie sprawdzałem więc nie wiem ;(

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Skina Vayne się nie da zbugować ani tym skinem Kayle z 1 sezonu, ani Alistarem ani Tristaną. Bug działa na rankedach i na normalach, ale żeby mieć skina do innej postaci należy mieć odpowiedniego skina do tej 1 postaci. Np. mam nightmare Cho, czyli 2 skina, czyli każdy zbugowany champion będzie miał 2 skina.

Opublikowano

szybko klikasz na champions i klikasz na bohatera

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...