Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki w Diabolo Numer Trzy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema znacie jakieś cheaty i hacki do tej gry ? A wiecie czy można stworzyć nowy, zupełnie wymyślony przez siebie hack ? W niektórych grach to podobno możliwe ale żeby w Ulubionej Grze Ks. Natanka Diablo 3 tak się dało to jeszcze nie słyszałem ale byłoby fajnie tak pokombinować :)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Podobno jakiś tam jest, na to, że samo ci np. farmi. Ale jak dostaniesz block'a na konto, to nie płacz :).

28bb3w1.png

Opublikowano

Podobno jakiś tam jest, na to, że samo ci np. farmi. Ale jak dostaniesz block'a na konto, to nie płacz :).

Wiem DemonBuddy ale to mi jest niepotrzebne, poza tym to bot który sam chodzi jest bez sensu.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

jesli chcesz bota do tworzenia przedmiotow czy d taodawaniu kasy to zapomnij, do takich rzeczy bys musial sie wlamac na server bnet.com

Opublikowano

Hmmmm, a o co chodzi z tworzeniem itemów ? Duplikuje item już istniejący czy tworzy nowy, z dowolnymi statami jakimi sobie zapragniesz ?

A tak w ogóle to na serwer się nie można włamać ? Podobno dla chcącego nic trudnego :ninja:

Bo skoro istnieją te hacki z dawaniem kasy to znaczy że ktoś je stosuje. A jeśli ktoś je stosuje to znaczy że się włamał na serwer. Jeśli ktoś się włamał na serwer, to WIEDZ, ŻE COŚ SIĘ DZIEJE

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Wszystko masz tutaj, na mpcforum.

http://www.mpcforum.pl/forum/188-niezbednik-cheatera/ - LINK

Wszystko ładnie opisane.

A wiesz czy można stworzyć tego bota, korzystać z niego np. tydzień i potem zlikwidować nie pozostawiając żadnych śladów na koncie (mam na myśli bana za to że UŻYWAŁEŚ bota ale już go nie masz a blizz ma na to jakieś dowody) ?

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Blizzz ma na głowie 3 części Diablo (w 1 i 2 wiele ludzi jeszcze gra), SC, SC2 I trylogię Warcrafta. Wszędzie są cheaterzy, więc nie sądze żeby dobrze ukrytego bota, a później zlikwidowanego nakrył.

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...