Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena mojej pracy. WBIJAĆ

grzesssiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do autora: co chciałeś wyrazić przez to swoje dzieło?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

11111xg.png

Przepiękne! To dobranie kolorów jest po prostu wyśmienite, żeby taką prace wykonać to potrzeba mieć wrodzony talent. Ta postać podróżująca na jednorożcu w kierunku internetu jest jedną z najlepiej wykonanych i najdokładniejszych postaci jakie kiedykolwiek widziałem. Jeszcze bardzo moją uwage przykuła pogoda na tym obrazie, jest to jedno z najpiękniejszych krajobrazów jakie człowiek może sobie wyobrazić. Wielkie brawa dla autora tego arcydzieła! Czekam na więcej prac.

Opublikowano

Nienawidzę tego. Nienawidzę nabijania się z artystów, nienawidzę sabotowania sztuki. Nie mam pojęcia, co miałeś na umyśle tworząc to... coś, bo dziełem sztuki tego nie nazwę. I nie, nie wyjeżdżaj mi z pracami Pollocka, Kandinsky'ego, Picabii, Picassa, Mondriana, Braque'a czy innych abstrakcjonistów, bo to są przykłady historycznych innowacji artystycznych, i ludzie, którzy nie mają jakiegokolwiek pojęcia o historii sztuki nie będą w stanie wskazać choćby najmniejszych elementów dzieła. Zakładam, że tak jest właśnie w Twoim przypadku. Znasz któregoś z tych wyżej? Oprócz Picassa, bo jego wszyscy znają. Nie?

No to przykro mi. Szanuj sztukę innych, nie nabijaj się z niczego, czego nie jesteś w stanie zrozumieć.

Sorry za spinę.

Opublikowano

grzesiu ja nie wiem o co ci chodzi z tą wrażliwością ale zrobiłeś wielki kicz i liczysz na jakieś laury zacznij najpierw od normalnych rzeczy a potem baw sie kolorami a nie takie gówna robisz zrób np coś takiego : FSO_Polonez___MS_Paint_tracing_by_PlutonJest to co prawda praca z gogole ale ludzie naprawdę tworzą takie rzeczy w paincie i ty też byś mógł bo taką lipę co ty zrobiłeś każdy idiota też może zrobić

Opublikowano

Widzę że większości spodobał się mój sposób Tworzenia oraz moja sztuka więc wstawiam następny obraz.
obrazjts.jpg

Obraz ten zatytułowany jest "Prośba". Na obrazie możemy dostrzec gołe drzewa które to zrzuciły swe liście
do zimnej wody w której po pas stoi czarnowłosa niewiasta wyciągająca rękę ku słońcu.

Dziękuję za uwagę.

HBV27j.png

Opublikowano

Zły dział, ale arcydzieło jak się patrzy. Tyle w tym życia i tak kolorystyka no ludzie, szkoda słów. :D

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Od dluzszego patrzenia na ten obrazek az oczy pieką, obrazek wcale nie taki "SUPER EXTRA GITESIOR", ja sam w nim nie wiele widze, no ale moze ktos? Przy Da Vinci'm jestes góra, bo on nie mial komputera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...