Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z darmowym, dziennym pazurem?

Koszykarka1127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, nie, nie mam premium. Chodzi mi o darmowy codzienny pazur. A więc założyłam konto, moje pierwsze, dostałam pazura, jest ok. Mam tam 2 postacie po 8 i 7 lvl. Dzień później założyłam noobka. Mam tam 2 lvl. I dobra, dostałam na niego na następny dzień pazur. Wchodzę jutro, minęły 24 h na pewno, wchodze na główne konto 8 i 7 lvl, nie mam pazura o.O! Wchodzę na noobka, mam. Następny dzień to samo. Na główne konto nie dostaję pazurów! Tylko na tego noobka (odbieram je codziennie) O co chodzi? Jak to zmienić? Chcę dostawać na główne konto.!

Opublikowano

Otwierałeś tego "pazura" czy czekałeś aż okno wyskoczy? Może masz, a nawet nie wiesz.

Jakby co, pazur resetuje się o 10 rano

461151420292002410470.png
Opublikowano

Albo ktoś robi za ciebie.., mało możliwe aby pazura nie było, noobek czyli osobne konto tak ? Jeżeli tak to jest jakiś błąd z twoim "głównym" kontem, zobacz jutro.

mhraed.png

Opublikowano

Em.. jestem jedynaczką więc.. a i tak, czekam aż okno wyskoczy, a gdzie inaczej włączyć (Facepalm, jak teraz się okaże, że jestem idiotką to .. gram od 3 dni xD) tak, osobne konto. n4bcwm.png

Opublikowano

Wyjasnione, jestem noobem :D do zamknięcia.

@EDIT albo nie! Mam pytanie, mam chyba z 50 skrzynek, skąd wziąć klucze? oprócz kupna ich.

Kody

Różne okazje

Warroom

Opublikowano

Kody, kody.. Nie wiem czy to zgodne z regulaminem .. ale czy ma ktoś może AKTUALNE kody? Bo ja posiadam kody, nawet na 4 tys. funds, ale nieaktualne xD

Opublikowano

Kody, kody.. Nie wiem czy to zgodne z regulaminem .. ale czy ma ktoś może AKTUALNE kody? Bo ja posiadam kody, nawet na 4 tys. funds, ale nieaktualne xD

Jak będą to jest ktoś tam wstawi, ale tera to chyba nie ma :ninja:

Em.. jestem jedynaczką więc.. a i tak, czekam aż okno wyskoczy, a gdzie inaczej włączyć (Facepalm, jak teraz się okaże, że jestem idiotką to .. gram od 3 dni xD) tak, osobne konto.

Nie martw się, ja raz nie miałem internetu przez miesiąc bo kabel był nie podłączony...
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/461588-news-temat-na-dzielenie-sie-kodami-;/

Tutaj masz temat na dzielenie się kodami. Jeśli jakieś będą, na pewno je tu znajdziesz :)

Aktualnie, brak kodów.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...