Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Rengar ołówkiem

Tworu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzisiaj tak przeglądam moje stare rysunki i przypomniał mi się rengar z lola :P O proszę :)

80350750708932599493510.jpg

Opublikowano

Zajebiście rysujesz, tylko ten jego ryj mnie wkurwia xD

Rysuj dalej, fajnie ci to wychodzi. Czekam na więcej rysunków :)

Opublikowano

Fajnie, aczkolwiek mógłbym się doczepić do twarzy. Nie zrobię jednak tego, zajebiście.

Uważaj tylko żeby Ci nikt nie podpierdolił tego rysunku i wysłał go do Riotu z prośbą o RP, przypisując go sobie.

Rysuj dalej ;)

Game Over

Opublikowano

dzięki za miłe opinie :) Tak wiem twarz nie wyszła, ale człowiek uczy się na błędach :P Poprawię się przy kolejnej pracy ^ ^

Opublikowano

bardzo fajna praca no i moim zdaniem ogólnie ta praca jest bardzo ładna, moim zdaniem to tu chyba ale nie jestem tego pewien całkowicie ale chyba przedstawia rengara także ten potwór nie jest takim łatwym do naryswania dlatego jeszcze raz ci gratuluję talentu ziomek teraz narysuj ryze.

Opublikowano

mi się trochę podoba ..

-słaby ołówek )grubość)

-morda mi się nie podoba

-0 światło cieni

-brak tła

-bardzo słabo widać tą postać

-dużo nie dociągnięć

reszta ok :P

/zakaz handlu

Opublikowano

Zajebiste, mi sie podoba :D Rysuj dalej, a morda jest zarąbista :D czy tylko mi kojarzy sie to z rekinem?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

mi się trochę podoba ..

-słaby ołówek )grubość)

-morda mi się nie podoba

-0 światło cieni

-brak tła

-bardzo słabo widać tą postać

-dużo nie dociągnięć

reszta ok :P

A ty umiałbyś takiego narysować czy tylko patyczaka, że tak krytykujesz? Pokaż nam jak ty rysujesz " Profesjonalisto "

lucyfergif.gif

Opublikowano

hah brzydszej mordy sie nie dalo zrobic? ale kupa :P

A ty umiałbyś takiego narysować czy tylko patyczaka, że tak krytykujesz? Pokaż nam jak ty rysujesz " Profesjonalisto "

A tutaj widzimy poziom MPC forum - koleś krytykuje wytykając błędy, które autor powinien poprawić, a typ mu wyjeżdża z czymś takim, co za idioci :DDDDDDDDDD

pfdfs1.jpg

Opublikowano

fajnie wyglądają poszczególne elementy ale twarz ma jak rozrzutnik do gówna albo jak pinokio po inwazji termitów

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...