Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Redstone - moje budowle :)

TheBestiaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze itp. :D Teraz to była super pogoda, więc nie miałem kiedy zrobić budowli, a teraz jestem zajęty (sprawa prywatna :p ) i nie mam czasu ale już w myślach tworzę schematy itp ;)

Opublikowano

rób pojedyńcze rzeczy np. Windy , bramy, ukryte ściany itd. I rób na single i dawaj download

a budowla jest super, ja bym zbudował takie cudo w pół roku

1367580920-U384748.png
Opublikowano

Hehe dzięki ;p Teraz zaczynam budować na singlu a save dostaniecie nie długo :D A bramy itp to taka troszkę podstawa i na yt tego pełno ale jak chcecie to zrobię to ;p

Opublikowano

Ten licznik słaby, bo za wolny. Wszystko da sie bardziej optymalniej wykonać.

Opublikowano

Hehe teraz z przyjaciółmi świętuję koniec roku więc w 1 tygodniu wakacji zrobię parę wind, jakieś bramy itp :) A no i dam wam save mapy ;p Chcecie takie coś??

.Enset

Jak chcesz to zrób własny ^^ mi pasuje taka prędkość bo nie laguje itp ^^ A no i mogę do tego save dać licznik bo to 20min roboty ;p (dłużej windy robię :D:D )

Ok już zrobiłem licznik , jutro lub w sobotę dam linka do save :)

Opublikowano

Ale chodzi mi oto ze twój mechanizm zajmuje ogrom miejsca. A pozatym taki mechanizm jest na necie od wieków więc nie mów ze sam robisz.

Opublikowano

Ja osobiście zrobiłem mniejszy mechanizm, który działał inaczej :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

A ja robię taki i jak się wam nie podoba to nie oglądajcie ^^ Wy nie stracicie cennych 20s swojego życia a ja nie będę musiał czytać takich komentarzy :) Jak umiesz lepiej, to dobrze ale ja jestem początkującym i od czegoś musiałem zacząć :)

Opublikowano

Hehe jak ja dopiero zaczynam ;p Most zwodzony hmm.... trudne ale dałoby się ;p jeśli chcesz to zabiorę się do roboty za ten most (chodzi o taki że jakby wysuwa się z ziemi ;p) oraz za bramę z piasku taką na 6-7 kratek :D bo z innym materiałem byłoby trudno ;p

A robiłem to wszystko razem max 3 dni ;p ta gra w kółko i krzyżyk z 9-10 godzin bo jeszcze starałem się różne mechanizmy blokujące ale nie wychodziło ;p a reszta to po 30-40 min max ;d

Opublikowano

Chłopie - masz talent do bycia dobrym technikiem redstona. =D. Ciekawie Ci to wyszło, życzę więcej sukcesów.

Opublikowano

Dzięki wielkie ^^ Ale to wystarczy dobrze w głowie poukładać i tyle :D:D Tylko szkoda że z przedmiotów ścisłych mam najsłabsze oceny :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...