Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] crack redbot

Arek2141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem a mianowicie robie wszystko jak w poradniku do scrackowania red bota probowalem tez z poradnikiem

i caly czas wyskakuje bad login data

to wyglada jakby fiddler nie mogl dotrzec do red bota

probowalem uruchamiac wszystko na rozne sposoby administrator itp i nic pomoze ktos?

ewentualnie czy jest jakis inny bot ktorego mozna crackowac?

Opublikowano

przeciez napisalem ze robilem zgodnie z poradnikiem wiec nie wiem po co te posty bezsensownie nabijasz

ediit :

a nie nie napisalem ze wlasnie z tym poradnikiem a wiec sory. jakies porady jesli zrobilem wszystko zgodnnie a itak nie dziala?

Opublikowano

przeciez napisalem ze robilem zgodnie z poradnikiem wiec nie wiem po co te posty bezsensownie nabijasz

ediit :

a nie nie napisalem ze wlasnie z tym poradnikiem a wiec sory. jakies porady jesli zrobilem wszystko zgodnnie a itak nie dziala?

Dobrze że to edytowałeś , pomyśl nie robiłbym z siebie kretyna i nabijał posty sobie.., masz net frameworka 4? zaznaczyłeś all opcje w filderze potrzebne ?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

mam frameworka 4 w opcjach zaznaczylem wszystko to co jest pokazane w poradniku, edytowalem bo rzeczywiscie moja pomylka za co mam nadzieje sie nie obraziles jeszcze raz sory :)

Opublikowano

mam frameworka 4 w opcjach zaznaczylem wszystko to co jest pokazane w poradniku, edytowalem bo rzeczywiscie moja pomylka za co mam nadzieje sie nie obraziles jeszcze raz sory :)

Nie obrazilem ;] , tylko zdzwiliem ze najechales na mnie ;x, a moze sprobuj pobrać cracka z forum ? i wklej do fidlerra

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...