Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ultimate skin będzie kosztował 1950 RP

BoltoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oAAEbVR.jpg

Ultimate skin będzie przeceniony przez pare dni i bedzie kosztował 1950 RP a nie jak wcześniej pisał Morello 3200.

Szykujcie RP :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

a moge zapytac, o co z tym chodzi? co to za ultimate skin? ;o

Taki skin jak Pulsfire Ezreal.

Napisałem nie w tym temacię, proszę o przeniesienie.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

A wiesz może czy będzie jeszcze po 19.06 czy szybciej wyjdzie? Chciałbym kupić za 1,9k. Tak to bym musiał całe rpki wydać.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Więc trzeba szykować szybko pieniądze na RP, ale kupię dopiero wtedy, gdy dowiem się na jaką postać ten skin, bo tak to nie opłaca mi się wcześniej kupować

Opublikowano

fajnie, że przeceniają cybernetyka ezarela, zawsze chcialem sobie go kupic ale za 3200 to za duzo jak dla mnie... na zawsze bedzie kosztowal 1900 ?

pfdfs1.jpg

Opublikowano

Może to jeszcze raz wyjaśnimy... Bedzie to nowy ULTIMATE SKIN dla innej postaci, napewno nie dla EZREALA. Przez pierwszy tydzien będzie kosztowała 1950, a po tygodniu normalną cene 3200.

Opublikowano

Przy powstaniu Pulsefire Ezreala było podobnie, przez kilka pierwszych dni był przeceniony a potem cena została "unormowana". Osobiście nie wydaję kasy na grę, toteż nie kupię tego nowego ultimate skina, ale miejmy nadzieję że będzie godzien ceny.

Opublikowano

A ten ultimate skin to nie będzie czasem ten nowy do morgany ?

nie

Opublikowano

Pulsefire Udyr byłby genialny, bardzo miło ze strony RIOT'u że przecenią skina przez pierwsze parę dni :)

Opublikowano

Ciekawość mnie zjada :D Nie mogę się doczekać nowego skina ;) Posrałbym się chyba jakby zrobili ultimate skina do Diany :D

Opublikowano

coś mówili o ultimate udyr/lux, ale nie dawno skin do lux wyszedł, więc who knows

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To z Udyrem to troll, chociaż chciałbym zobaczyć niebieskiego Udyra który zamiast ognia na około ma coś w stylu Ezraela ^^

Opublikowano

Było już mówione że nowy ultimate skin to nie będzie typu PULSEFIRE! Więc nie będzie np. pulsefire+ diana itp. tylko już coś innego wymyślą. Pulsefire wymyślili na do skina eza....poczytajcie czasami fora lol-a, reddita..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...