Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gdy loguję się już w grze po wpisaniu pasów konto się elegancko ładuje niestety po wyborze postaci jest jedna wielka lipa dochodzi do ekranu ładowania i nagle cofa do początkowego okna metina.

Problem tylko dotyczy osób spoza mojej domowej sieci.

Patrzyłem na porty niby wszystkie się odblokowane. Połacznie jest przekierowane na wirtualna maszynę. Macie jakieś pomysły bo to fixnąć?

PLIKI v3 by Terenzo.

Opublikowano

Zobacz root.epk i exi -> Serverinfo(podajże) i zobacz czy ip serwera zgada się.

Jeżeli nie zadziała to problem może tkwić w ftp ale raczej wina w cliencie jest.

Pozdrawiam, Lord Marlis !

3590kmb.png

Opublikowano

Kumpel ma klienta ode mnie, więc tam ip i porty są wpisane dobre (moje ip i porty na ktorych sa chanele i auth i db). Problem tkwi w tym, że nie może się on połączyć do gry. Wstępny proces sprawdzenia popraności accounta i wyswietlanie postaci przechodzi. Ale wykłada się na łączeniu już do gry. syserror czyste w cliencie i na serverze. Porty jak pisałem odblokowane sprawdzane jakimś testerem internetowym. Jak ktoś chciałby lepszy i szybszy kontak na pw podam gg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...