Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ahh, te reporty...

Gość yoogy0130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bym cie chetnie za to noobie zreportowal to jest okropne jak ktos ci podpierdala blue

Opublikowano

no to 1 blu twoje a reszte sie oddaje

Nie zawsze...W sumie to zależy od Junglera czy chce oddać.

Opublikowano

@up Racja!

Jak Jungler jest ch**owy ( za przeproszeniem ) to nie oddaje. Jak oddaje to bajka :D Też bym Cie zreportował za wyzywanie ADC + Kradzież Blue.

Aww, i oczywiście 47 farmy przy 170 u reszty drużyny. I ty jeszcze ważysz się zabierać blue :(

btw. Jeżeli masz problemy z maną to graj Lee Sin-em w Jungli,a nie Kha -_-

Diss_Stream.png

Opublikowano

Po prostu żal mi takich ludzi... Nie umiesz junglować to po co się za to bierzesz? Pierwsze buffy twoje, potem jeśli masz manożernego mida/topa to oddajesz mu blue, tak samo sytuacyjnie oddajesz reda dla adc. Pozatym czym ty się chwalisz? Nie oszukujmy się, słabo grałeś, kradłeś buffy, flame'owałeś. Tyle z mojej strony (oby takich graczy jak ty na wszystkich serwerach było coraz mniej :])

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Po prostu żal mi takich ludzi... Nie umiesz junglować to po co się za to bierzesz? Pierwsze buffy twoje, potem jeśli masz manożernego mida/topa to oddajesz mu blue, tak samo sytuacyjnie oddajesz reda dla adc. Pozatym czym ty się chwalisz? Nie oszukujmy się, słabo grałeś, kradłeś buffy, flame'owałeś. Tyle z mojej strony (oby takich graczy jak ty na wszystkich serwerach było coraz mniej :])

Każdy ma inny styl grania, jeden będzie oddawał dla Teamu a inny brał wszystko dla siebie... Co do chwalenia to powiedział co wiedział - Jeśli określenie "cait 23...gg" to obrażanie przeciwnego ADC to powodzenia ci życze. A i co do tego Słabego Grania, to każdy ma lepsze i gorsze mecze ;)

Opublikowano

Aż mi się żal zrobiło tekstu "47 farmy przy 170 innych".

Pozdro, gram jungle i w mid game miałem 49 farmy, z tym że 3/1/28 bo ciągle gankowanie linii... Enemy jungler 134 farmy a na końcowych statach miałem o 3k golda więcej =.=

Co do samego tematu to jest straszne :F To jest jakaś bronze gra? Najlepiej jest jak się gra junglerem zależącym od many (np.skarner) a ktoś i tak się pluje o blue ;f

Opublikowano

Z jednego "obchodu" po Jungli otrzymujemy 15 CS-ów. To On przeszedł tą Junglę z 3 razy podczas całej gry? Przecież to jest jakaś komedia -_-

( Już nie liczę ew. Counter Jungli lub zbierania CS-ów na "trzymanej" linii )

Diss_Stream.png

Opublikowano

no i słusznie, jak mi ktoś podpierdala blue to zawsze idę afk nie będę grał z noobem który takie rzeczy robi -_- szczyt bezczelności!! i jeszcze te statystyki 10 deduw..

Opublikowano

@up report.

Kiedyś miałem takiego typa na midzie że sobie spushował linie ślicznie szybciutko zabił typa a potem ze mną w jungle chodził i ksuł wolfy, golemy etc. Się wkurwiłem mówię, TAKI HU * BLUE DOSTANIESZ! TAKIEGO WAŁA! Ale niezły typ, nie ? :D

Opublikowano

Feeder + Pomaganie drużynie przeciwnej (zabieranie blue miderowi - instalose mid, tym bardziej na anivii)

Mam nadzieję że koleś dostanie perma za coś takiego, ja jak mi zabierają blue to po prostu idę campić 5min w krzakach na kolejny resp i wyj**ane na grę.

Opublikowano

@up. To usuń tą grę.

@top. Heh, plujecie się o ten blue buff a nawet nie wiecie kiedy go zrobił, nie wiecie czy ,,ukradł" blue, czy to ona chciała, żeby mu dał/chciała zabrać. Do tego, on też blue potrzebował widocznie. Strasznie się plujecie o takie drobnostki. Do tego nie wiadomo jak obrażał.

Reportować za blue? Fajnie. Bardzo. No ale z jednym się zgodzę. NA CHUJ CHODZIŁEŚ 1 v 5?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...