Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z badaniami

Rescyfathe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem w wocie z badaniami . Wygląda to tak, że jak mam jakiś czołg i dam "badania" to mam ładnego laga i " trwa wczytywanie " dopiero po chwili odpala się i działa ale to nie koniec, gdy najade na działo/ radio czy inny sprzęt to lag też jest ;x i po chwili sie odwiesza.

Sciągałem wota i dalej to samo , wina sprzętu ? na pewno nie bo mam przeciętnie 70 fpsów więc nie jest źle . i jest jakieś rozwiązanie tego problemu lub miał ktoś podobnie ?

Dziękuje z góry (;

Opublikowano

To bug związany z grą. Ponowne uruchamianie gry nic nie daje ? Lek na wszystko, reinstall ;) Chyba, że chcesz grzebać w plikach, ale zanim zlokalizujesz co i jak, bardziej opłaca się ściągnąć od nowa :)

Opublikowano

Dzięki , że napisałes. Grę sciągłem dzsiaj o 18:30 ? :D nawet kolega mi przyniósł swojego WoT'a na pendrive'ie i dalej to samo ;xx

Opublikowano

Hehe :) No to może coś z systemem. Ja miałem także problem z "Trwa wczytywanie garażu" itp, jak np. odświeżałem mikrofon. Potem mikro nie chodziło mi tylko na wot... Trzeba było ALT+F4. Teraz (po uptade) już nie mam takich problemów.

Opublikowano

Kolega miał tak , że mu wywalało WoT'a do pulpitu jak najechał na coś z badań nie cały czas ale często i chyba wgrał stery i działa mu . ;D

Opublikowano

@2up Tak to prawda, najlepiej współpracujące z WoT'em sterowniki do kart graficznej (przynajmniej Nvidii nie wiem jak z innymi) to te z października 2010 roku. Ja mam problem z badaniami tak jak kolega kolegi wyżej, że wywala do pulpitu, z tymi sterami już problemu nie ma a miałem go od 8.3 bodajże. Napisałem do supportu i analizowali plik Dxdiag (chyba) i z niego wywnioskowali, że to wina sterowników.

Opublikowano

Ja mam najnowsze sterowniki i nie mam żadnych problemów. Jednak słyszałem wielokrotnie o takich przypadkach. Sam WG mówił, że jeszcze nie rozwiązał problemów związanych z niekompatybilnością niektórych sterów z W.o.T-em.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...