Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co podoba się wam, a co nie w DOC?

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jest to dyskusja w której każdy z Was może wypowiadać się o tym co podoba się Wam, a co nie w naszej ulubionej grze jaką jest oczywiście Duel of Champions.

Mi np. nie podoba się to że usunęli chat podczas rozgrywki i przestawili go na ten główny, na którym można rozmawiać ze wszystkimi. Osobiście utrudnia mi komunikację.

Wypowiadajcie się ;)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Mi brakuje handlu taliami i kartami =) Nie mam pojecia jak mogloby to wygladac, ale warto byloby sprzedac niepotrzebne karty =D

Opublikowano

Up. Pamiętaj że gdyby wprowadzili jakąkolwiek możliwość wymiany kart pomiędzy graczami to w każdym przypadku prowadziło by to do sprzedaży tych kart za prawdziwe pieniądze np. na allegro. Wtedy ta gra już naprawdę stała by się p2w.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Mi nie podoba się to że w otchłani czy jak to się tam nazywa trzeba włożyć tak dużo kart by było 100%.. ; (

1336679897-U627890.png

Opublikowano

otchłań jest nie opłacana chyba że akurat brakuje ci karty albo jest jakaś naprawdę bardzo dobra wtedy można próbować, co do gry nie podoba mi się niezbilansowane tzn nekro jest stanowczo za silny a heaven za słaby

NJxbd4x.png

Opublikowano

A własnie co do tych niepotrzebnych kart, co z nimi robic? jestem nowym graczem grajac frakcja Inferno moge zrobic drugiego bohatera na tym samym koncie z innej frakcji i zrobic mu talie ktorej nie moge uzywac na inferno? jesli tak oplaca sie cos takiego wogole robic?

Widzialem na stronie jakies osiagniecia trzeba zebrac 1000 czy nawet 5000 kart tylko po co je zbierac skoro sa mi nie potrzebne?

obecnie jedyny sposob na pozbycie sie niepotrzebnych kart to ta odchlan ale srednio oplacalne a handlu zadnego nie ma :(

stokarz
I nie koniecznie gdyby byl handell to za pln przez allegro on nie musi byc bezposrednio miedzy graczami tylko przez jakis dom aukcyjny jesli chcemy cos sprzedac wystawiamy tam i podajemy cene, a jesli kupic wchodzimy i szukamy kart ktore sa nam potzrebne

Opublikowano

Otchłań wg mnie jest dobra... ja nie używam talii inferno wiec wrzucam tam karty inferno.

Sklep kartami w miarę dobry pomysł, gdyby nie to, że jest mało kart do gry.

Dom aukcyjny jak sora554 napisał/a, ale na zasadzie kto da więcej, czyli typowa aukcja.

Opublikowano

za dużo bym miał kart teraz do wywalenia mimo że inferno też nie gram tylko twierdzą/heaven/nekro to resztę mógłbym wywalić xD ale nie opłaca to się jakbyś chciał jednak kiedyś grać albo achiva na kierana zrobić np

NJxbd4x.png

Opublikowano

mi się nie podoba to że talia inferno jest tak bardzo przesadzona

Nie jest to do końca prawdą, dobre Inferno przegrywa z dobrym Nekro np. na Nergalu 6/3/1, ponieważ stwory z Inferno posiadają bardzo mało życia no, a trucizna z pasywa nergala, lub taki rój zabija wszystkie.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Może to się wydać dla was śmieszne to co napisze , ale dla mnie brakuje gildi/klanów.Ciekawym urozmaiceniem gry były by jakieś potyczki klanów.Jestem ciekaw jak by to zrobili:<

UggNk9.gif

Opublikowano

Może to się wydać dla was śmieszne to co napisze , ale dla mnie brakuje gildi/klanów.Ciekawym urozmaiceniem gry były by jakieś potyczki klanów.Jestem ciekaw jak by to zrobili:<

ale tworzenie gildi/klanów i jakiekolwiek rodzaje grup nie pasują do tej gry bo gra się tutaj tylko i wyłącznie solo, chyba że byłyby turnieje w których każdy z gildi walczył by z przeciwnikiem z innej, ale bardzo wątpię aby takie coś wprowadzili i jest to raczej pytanie z cyklu "co byście chcieli" a nie co nam się podoba i nie podoba.

tak żeby nie zostać typowym polaczkiem to powiem że system achivmentów jest świetny do tego mamy darmowe kody, dostajemy co lvl gold i pieczęcie do tego masa tego jest z kampanii łatwo też lepszym graczom zdobyć gold czy zestawy za pieczęcie w turniejach szwajcarskich czy jackpot

NJxbd4x.png

Opublikowano

mam takie pytanie do was wiem ze nie w temacie ale nei chce zkladac nowegoa w tym watku jestescie w maire aktywni.
mam np 7lvl gram inferno robiac bohatera z innej frakcji i inna tallia wbijam nim lvl od nowa czy to jest poziom jak by konta i niezaleznie jakim bohaterem bede gral dobijam lvl dalej a nie od poczatku?

Opublikowano

Jest to lvl konta, talii różnych możesz mieć do woli jednak nie polecam to w wczesnej fazie gry chyba że masz dużo kart z 600/800 na druga talie xD

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...