Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podania Do Vipmt2

VipMT2.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem Oskar, mam 15 lat.

Składam to podanie, iż uważam siebie za dobrego kandydata, ponieważ byłem GM 3 razy, znam komendy, umiem dogadywać się z ludźmi, jestem kulturalny, nie tworze sporów, lecz je rozwiązuje i nie kaleczę języka ojczystego.

Moje główne cechy charakteru, to spokój, opanowanie , lecz lubię się zabawić : ), na względzie mam przede wszystkim dobro graczy jak i zasady ustalone przez właściciela serwera, jestem komunikatywnym chłopakiem, będę starał się robić wiele eventów i dbać o atmosferę, nie przeklinam i w roli ścisłości nie daje się ponieść emocją w rozmowie z n3o kidami, chciałbym zaznaczyć iż nie jestem noobem, a jeżeli interesują Cię osoby miłe i kontaktowe to wybierz mnie.

Opublikowano

Zaczynajmy:

Imię: Filip

Miejscowość: Kraków (Małopolska)

Miejsce "pracy": Gimnazjum nr 1 im. Noblistów Polskich w Skawinie.

Coś o mnie:

No cóż, wiesz jak mam na imię, ile mam lat, to pozostaje mi nic innego jak napisać coś o moim charakterze.

No więc jestem cierpliwy, miły, koleżeński, zdyscyplinowany i posiadam wiele, wiele pozytywnych cech. Mam dużo humoru, co oznacza, że nie jest nudno w gronie, w którym się znajduję.

Staram się pomagać każdemu, nawet jak nie potrafię, w końcu człowiek uczy się na błędach. Myślę, że wystarczy, ponieważ wiesz już o mnie sporo.

Doświadczenie w Metin2:

Hmm.. Moja przygoda z Metin'em zaczęła się standardowo na polskim serwerze. Doszedłem do 65 Lvl. Skończyłem grę, dlatego, że sraciłem eq, po prostu wchodzę na postać i jest pusto, ale to już historia.

Na prywatnych serwerach zacząłem grać mniej więcej 2 mieśiące temu.

Na wielu serwerach grałem, lecz jak wiemy dobry serwer nie może utrzymać się więcej jak 2tyg. Ale m.in grałem na: NovaMT2 (82lvl), przestałem grać po usunięciu wszystkich kont. I mam zamiar grać na Twoim serwerze, który myślę będzie wspaniały.

Dlaczego właśnie ja?:

Zacznijmy od mojego wieku.. Może i mam te marne 14 lat (prawie 15), lecz zachowuję się jak człowiek w pewnym wieku. Mam dużo wolnego czasu i duża dostępność w grze, także porządek będzie. Chętnie pomagam graczom jak i członkom teamu GM.

Kontakt ze mną:

GG: 8238127 (często niewidoczny)

Dziękuję bardzo za uwagę, pozdrawiam Cię cieplutko i Wesołych Świąt ^^

P.S To ja Coren1 ^^

Opublikowano

to ja też zgłoszę swoją kandydaturę na forum nie mam długiego stażu (praktycznie go nie mam:P) lecz mój staż w grze jest diametralny do stażu na forum

moja przygoda z metinem zaczęła się kiedy był tylko jeden serwer o nazwie poland a gracze w tedy grali 4fun a nie jak teraz byle być w topce dlatego skończyłem swoja zabawę z metinemPL

to może coś o sobie napisze :

Imię:Marcin

GG:5822879

Jestem spokojnym typem człowieka lubię pomagać innym

Przy komputerze spędzam dużo czasu około(5-6 godzin w weekendy,2-3 godziny w czasie szkoły)

Jako Gm pełniłem funkcje na kilku prywatnych serwach wiec doświadczenia trochę już mam

Moim celem jako gm na ty serwerze było by pomaganie innym graczom

Trzymanie kultury na serwerze i pilnowanie graczy by przestrzegali regulaminu

No to na tyle Myślę ze wystarczająco opisałem siebie

marihuana-pan.jpg
Opublikowano

Imię: Robert

Miejscowość: Starogard Gdański

Na komputerze spędzam dziennie ok 3-8h

W metin2 PL gram 3-4 lata Wbiłem 78 lv sura bm i ukradli mi konto dlatego gram teraz tylko na privach

Co lubię:Piłka Nożna i Wrestling

GG:11950873

Nick w grze: Robin, RobinPL

Miałem swój serwer ale miałem formatowanego kompa, znam wszystkie komendy i umiem dogadać i pracować z innymi graczami .

Robie spolszczenia GG 11950873

iksde.gif

Opublikowano

VipMT2.eu jutro o której godzinie mniej więcej dostaniemy listę GM, którą wybrałeś i gdzie ona będzie się znajdować? Tutaj, w tym temacie? Czy może na stronie serwera?

Opublikowano

@Jasiek145

Zmień lepiej sygnaturę, ponieważ Twój obraz ma niedozwoloną wysokość.. Ma być do 200 px, a masz 237 ..

Zarobisz warna nie potrzebnie ^^

Opublikowano

Konrad

Lat 18 / luty bedzie 19 ^^

Lokalizacja Krakow

Umiejetnoscie

umiem wszytko co potrzebne do zrobienia dobrego priva

Czas Kiedy jestem w Domu nie kiedy wiele nie kiedy malo powody sql i prawko robie dzinnie ok 4-5h lubie siedziec w nocy

gg 8996847 czesto na niewidoku

skype Konrad20016 napisz na gg to sie logne na skype problemu nie ma nie mam nic do ukrycia

metin2 max lvl 76 obecnie 70 woj

priv gram 4fun aby cos spr i jak sie na PL wqr

to na tyle nie bede pisal jaki to ja nie jestem twoja wola twoj wybor .

Co do graczy pomoge wszystkim ale pokojeji a i jeszcze jedno albo dostaja wszyscy albo nikt

czego nie lubie slowa zaczynajacego sie od EJ EEE wqr mnie to na takie slowa to kurr sie obracaja

co do komend GM znam malo bo po prostu na serviesie nie bawie komendami a jak nie znam komedy to jest przecierz spis wiec nie ma problemu

Jonyt8 ja pamietam jeszcze silne zielone poezja

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...