Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy na PL-u

martusqqa118

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie. 2 miesiące temu na PL założyłam sobie dodatkowe konto gdzie chciałam robić reklamy w sponsorpay na zmiennym IP zagranicznym przez program zmienianym. Zrobiłam 1 reklamę uznałam, że to bez sensu i skasowałam konto. Miałam wtedy inne i mam je do dziś i się boję o bana..

1.Ogólnie ludzie pisali, że ban za to jest tylko na reklamy jak już. Czy to prawda?

2. Jeśli minęły dwa miesiące, konta tamtego dawno nie ma, to nie mam się czego obawiać?

Opublikowano

Tak nie masz się czego obawiać ponieważ było to na innym IP :)

Po co się tu patrzysz? I tak sygnatury nie ma ;) Ale plusika możesz dać. xD

Opublikowano

1.Ogólnie ludzie pisali, że ban za to jest tylko na reklamy jak już. Czy to prawda? Perm w grze, jednak bardzo rzadko tak banują (sam zarabiałem SM na reklamach przez 3msc :P)

2. Jeśli minęły dwa miesiące, konta tamtego dawno nie ma, to nie mam się czego obawiać? Nie masz się czego obawiać, było minęło.

Opublikowano

1. Ogólnie ludzie pisali, że ban za to jest tylko na reklamy jak już. Czy to prawda? - Perm w grze/forum. Ale nie banują na PL.. bynajmniej ja sam cisnąłem na hackach pół roku i nadal mam czyste konto.
2. Jeśli minęły dwa miesiące, konta tamtego dawno nie ma, to nie mam się czego obawiać?
- Nie masz się co obawiać, dwa miesiące to już uuuu, hen czasu. :)

bpfn.png

Opublikowano

Nie masz się czego obawiać. Wtedy miałaś inne IP i to było dawno temu. ;) Pozdro. :P

1370609557-U944133.png

Sygnatura by S&M

Opublikowano

Skoro to było dawno dawno temu to czego masz się bać? Po za tym pisali ludzie, że to zmienne IP więc powodów do strachu nie masz. Możesz spokojnie grać. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...