Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Premiera] Vipmt2 24/7 16Gb Ram 2 X 2,8Ghz 10Mb\s

VipMT2.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, to będzie tak:

Imię: Patryk

Gram w Metina odkąd pamiętam. A to co pamiętam to pusty Monastyr ;] Spędzam sporo czasu przy komputerze(zazwyczaj siedzę tyle ile potrzebuję, lub gdy mi się nudzi). Miałem już GM na serwerze M2. Moje osiągnięcia na PL: Obecnie 41 lvl - Eteor, 40 - Feniks, 51 zbanowany na grymuarze. Małe lvl, bo exp z PL mnie nudzi, dlatego gram na privach. Wydaje mi się, że mam doświadczenie. Prowadziłem już różne serwery gier(metin2, sa-mp(roleplay), ots itd.) ;p Posiadam mikrofon, najlepszy kontakt ;] I pragnę dodać, że nie co znam się na mysql i wprowadzaniu różnych zmian na serwerze. To na tyle ;p

PS. To jest podanie o GM ;]

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Imię: Mariusz

Miejscowość: Grudziądz, niedaleko Bydgoszczy

Czas na kompa: 5-8 godzin dziennie

Metin2:gram od praktycznie od początku metina jak otworzyli 2 serwer wtedy były białe skille itp. Doświadczenie mam bardzo duże GM miałem na wielu serwerach

Na metin2 PL miałem woja mentala 50 lvl ban za ksucie na 3 lata więc zacząłem grać znów na PL wbiłem woja mentala i wbiłem 57 lvl nick: wcześniej diler12 obecnie baja221 serwer obsydian

interesuję się żużlem, MMA, programowaniem, akrobatyką

z szkółki wracam o 13-14 zjem obiadek,i PC do 19-20 z psem potem znów PC do 22-23 i spać w weekendy od 6-7 do 12-13 i od 18-19 do 23-24

Coś o mojej osobie: ćwiczę MMA od roku kocham żużel (Speedwey Fanatic)(GKM Grudziądz) oraz akrobatykę od 2 lat pomagam słabszym jestem miły nie lubię oszustów w szkole mam dobre zachowanie mam same 3-4 nie jestem też kujonem mam dziewczynę chodzę z nią juz 3 rok ma 14 lat ma na imię Oliwia kocham ją to że mam mało postów nie oznacza że jestem n3o kid3m nie spamuje i tyle...umiem rozmawiać po języku angielskim miałem swój serwer nie wypalił bo popsuły się pliki znam się na MySql troszkę się znam na motorach (mam skuter)prawie jak każdy słucham bardzo często muzyki HempGru Firma ale nie jestem dzieckiem JP biegającym w kółko i krzyczącym Je*ać Konfidentów mam swoją opinie o psach i konfidentach stawiałem serwery nie tylko do metina ale też do sampa,lineage,cs,itp. mam vt,tv,ts,skype,gg,fbl,nk i fotka znam trochę język html ale nie jest moją specjalnością jak nie ma co robić oczywiście jak każdy chłopak 15 letni idę na dwór do kumpli pośmiać się i wgl. jadę do mojej dziewczyny ide z nią na spacerek itp obiecuję że będę trzymać na serwerze dyscyplinę,porządek oraz zabawę wydaję mi się że to są porządne argumenty abym został GameMasterem. I give advice to GM. Pozdrawiam MariuszGKM

Opublikowano

Podanie na GM

Imię: Jakub

Miejscowość: Januszno(jak nie wiesz gdzie, google maps ;D)

O sobie: W metina gram długo, bo od fenixa. Znam FuBu, jakby coś to dawało ;D. na serwerach prywatnych gram około roku, moim pierwszym serwerem był bodajże longjuyt2.

Komendy znam bardzo dobrze.

Doświadczenie w byciu GM zdobywałem na serwerze kolegów, IceMT2, gdzie nie tylko koledzy mnie chwalili, byłem tam bardzo lubiany(ogółem serwer nie istnieje, bo jeden GM zesłał 100 metinów w m1, a GA nie chciał naprawić)

Dlaczego Ja: mam doświadczenie w byciu GM, jestem miły, lubię pomagać ludziom, dużo czasu spędzam na grze w metina i wogóle na komputerze.

Kontakt: PW lub GG:7069736

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...