Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana nazwy itemu

dinek30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się jakoś zmienić nazwę itemu na singlu? Chodzi o taką zmianę że np. z świni wypada Raw Porkchop a ja bym chciał żeby wypadał ten sam item tylko z inna nazwa. Jak macie jakiś poradnik lub program dzięki któremu da się tak zrobić to proszę o link :P

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Jest taki plugin ItemRenamer. Jednak jeśli chcesz na singla, to wydaje mi się, że nie ma niestety takiej możliwośći.

Nigdy o niej nie słyszałem.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Możesz zmienić nazwy w pliku przedmiotu (aby to zrobić musiałbyś zdekompilować MC, znaleźć odpowiedni przedmiot, i w odpowiedniej linijce zmienić mu nazwę. Powinno działać)

Enjoy ;)

Opublikowano

Możesz zmienić nazwy w pliku przedmiotu (aby to zrobić musiałbyś zdekompilować MC, znaleźć odpowiedni przedmiot, i w odpowiedniej linijce zmienić mu nazwę. Powinno działać)

Enjoy ;)

Próbowałem coś zmieniać w plikach z językami np. w tłumaczeniu US lecz jak tam coś zmieniam to włącza się czarny ekran :C

cRecipes. ;)

Wpisałem w google i wychodzi że to plugin a mi potrzeba na singla

No nic szukam dalej

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...