Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][START JUTRO 18:00!][400 SLOTÓW][16GB][AUTORSKIE PLUGINY][AUTORSKIE GILDIE][YOUTUBERZY] ✯ MC-Hardcore ✯ Jedyny taki hardcore!

- Risen. -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Yomate : MCHC.pl tak samo ma autorski plugin napisany przez ich technika. Polecam Ci przeczytać co oznacza słowo autorski, a potem się wypowiadać.

Podpowiem, że nie oznacza to, że tylko na np. 1 serwerze jest dana rzecz. ;)

Opublikowano

Autorski stworzony przez was dla was unikalny a one nie są tylko dla was ani unikalne ?

Rekrut
Opublikowano

Widzę z survivala gracze uciekli to się zabrali za hardcore.

Tak czy inaczej powodzenia i więcej uwagi dla graczy życzę :)

Opublikowano

Avaterys grałem na GuildCraftcie nagle ni stąd ni zowąd nie jaki "AvaterysPL" stał się tam HeadAdminem pomimo że wczesniej był nim Antoine czy Merajur , przed ucieczką z serwera zobaczyłem jedynie teksty rzucane z twojego nicku typu: "z/w idę se zwalić" czy różne przekleństwa . Z pewnością jak kilka kolegów wyżej pisało serwer padnie po tygodniu jeżeli i tutaj będziesz przedstawiać zachowanie 10 latka. A co do pluginu myślę że będzie to po prostu factions a nie nic autorskiego natomiast tego pewien nie mogę być :)

Opublikowano

@reevo : Był to koniec serwera, zabawiliśmy się. Zawsze na koniec serwera jest trochę luźniej, także pozwoliliśmy sobie na coś więcej. ;)

Zapewniam, że ten serwer nie padnie. Ten GuildCraft był to tak naprawdę serwer testowy, ten już jest w 100% ;-)

@Meffistos : Wiele ciekawych nowości. Wbijesz jutro i sam się przekonasz. ;)

Opublikowano

Tak był to serwer testowy a jednak wydałem na SVIPA 20 zł , dlaczego więc pozwalacie ludzią wydawać pieniądze i je marnować po to żeby potem usłyszeć od HA że to był fake i serwer testowy a kupno SVIPa była dla picu i tylko po to żeby zarobić na prawdziwy serwer?

@down

Ogarnij się piszesz tak że na prawdę nie idzie tego zrozumieć naucz się budować zdania to po pierwsze a po drugie jakie oszustwo? O czym ty w ogóle mówisz? - Serwer nie wystartował a ty już narzucasz jakieś oszustwa czy plagiaty.

Opublikowano

Naucz się pisać, to pogadamy, bo jak na razie nic nie rozumiem z tego co napisałeś.

Czego ty nie rozumiesz ?

Że ściemniasz ? To idź zmień to bo zgłaszam oszustwo i tyle

Opublikowano

/Serwer jest zajebisty. Po prostu super, wbiłem, i już wiem, że jest zajebisty\

@top

Zagram.

@Idioci

Faktycznie, plugin nie jest autorski, bo Wy tam myślicie... :O Serwer nie wystartował i tyle rzeczy o nim wiecie? <_<

@down

Przetłumaczy mi ktoś ten tekst na polski? Nie rozumiem ani jednego pierdolonego słowa..

svh03y.jpg

Opublikowano

Do kogo zgłaszasz?

Jesteś żałosny. Nie wiesz nic o serwerze, bo nawet nie wystartował, a Ty takie coś. Szkoda takich ludzi.

Jak widzisz trochę się znam nadano ci już ostrzeżenie chcesz więcej i nie mieć tego tematu skończ okłamywać ludzi i wszystkich bo źle na tym wychodzisz i tyle .

PS. Przeczytaj regulamin . a jak nie wiesz co ja pisze i nie rozumiesz to idź się poucz i tyle może potem zrozumiesz .

/Serwer jest zajebisty. Po prostu super, wbiłem, i już wiem, że jest zajebisty\

@top

Zagram.

@Idioci

Faktycznie, plugin nie jest autorski, bo Wy tam myślicie... :O Serwer nie wystartował i tyle rzeczy o nim wiecie? <_<

no wiesz wystarczy mi to co on/ona napisała i to pole graficzne które już widziałem

Opublikowano

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...