Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszustwo - darmowy hosting

bodzio49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym was ostrzec przed stroną freeservers[kropka]pl. Jest to oszustko. Po wysłaniu sms'a nie otrzymacie serwera. Poza tym prawdopodobnie kradną konta premium. Radzę uważać.

Opublikowano

Oczywiscie, a twoj DarmoCraft[kropka]pl to nie oszustwo? Czemu na twojej stronie 4 rubryki w rejestracji nazywaja sie "imie"?

Skontaktuj sie ze mna na [email protected], wtedy pogadamy.

A tak na marginesie moge rowniez wytoczyc sprawe w sadzie za prawa autorskie poprzez kopiowanie mojego regulaminu :)

Dowod: http://screencloud.net/v/9jTD

Dodatkowo niemusze nic wpisywac aby dostac sie do panelu klienta, dziwne nie?

A no, linki referencyjne tez jakies takie html'owe, i jakos statystyki na twojej stronie pokazuja 1k graczy caly czas, tez dziwne nie?

Tyle odemnie.... bodziu.

Opublikowano

Emm, bardzo ciekawe...
Poco tam podawać hasło do konta premium Minecrafta? Da się bez hasła zweryfikować czy jest taka premka czy nie -.-

Znając Was na 99,9% zapisujecie sobie wszystko ;)

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

Rejestracja jest w tej chwili odblokowana, jedyne co nam trzeba to nick z minecrafta (ladnie wyglada avatar w zarejestrowanych) :)

Zreszta zapisywanie takich danych jest jakby to, niezgodne z prawem, nie sadzisz? Tak samo jak ten pan, ktory zgarnia kase poprzez surveye na dzieciakach jednoczesnie nie oferujac im nic. I to mnie wk***ia.

Opublikowano

Jestem neutralny ;) Lepiej juz zainwetowac troche tych drobnych na jakiś tani serwerek 10 sltowy i od zaufanego hostingu dla kumpli niz sie bawic w podawanie hasel do konta premium no biczys ? po co wam to ? :)

Nie chce dzialac na szadna szkode tego serwisu lecz polecil bym zmiane hasel do kont minecraft ;)
dla osob ktore korzystaly z ich uslug

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...