Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drewniana bransa do groty z 1,5k hp, 20% diabełki (solar s26- PL) opłaca się?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o odp. tylko od graczy znających się na cenach na serwerze solar s26, global PL.

Otóż znalazłem na rynku drewnianą branse +4 20% diabełki oraz 1,5k hp (bez przetopów brans. z białęgo złota jest mało lepsza).

Nie korzystam z IS także yang zdobyć dla mnie jest ciężko, więc muszę mieć pewność, a bransa siedzi już od dłuższego czasu na rybku, także nie ma co się spkeszyć.

Jak wiecie brans. z białego złota jest bardzo droga, a taką mógłbym mieć o wiele, wiele taniej.

Jestem mentalem, mam 79 lvl oraz zakupiłem na jakiś czas brans. ze złota z 20% na diabełki (chwilowo).

Jeszcze nie expiłem w grocie także nie wiem czy dam radę.

Aktualnie mam 76kk a tu macie ss z tą bransą oraz jej ceną:

94655109.jpg

Kupować?

Opublikowano

OMG, tu pisać jak do ściany, czy wy w ogóle wiecie jekiae są ceny na solarku? Te najlepsze itemy są teraz warte fortune, gdyż pełno graczy robi eq ^^

Ja nie gram z IS także mam ograniczone fundusze i nie odnowie ich w ciągu miesiąca ^.^

A, że się przyda to wiadomo, że cyzm lepszy item tym bardziej się przyda ale do jasnej ciasnej co ja mam kupić?!

Pyt. jest proste czy mi się opłaca ją kupić?

Opublikowano

No dobra to ostatni raz zadam pytanie, a nie lepiej byłoby mi teraz kupić złoty nasior +9 z 2/1,5k hp? nie mam w ogóle nasiora :)

Tak to mam ebonki, już dobre, trute, stalke, maske strachu, skórzaki itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...