Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 pytania odnosne PSN

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jeżeli kiedyś miałem BF3 i wykorzystałem online passa (płytki już nie mam ) a kupie teraz nową grę BF3 edycja premium to jak będę mógł to aktywować ? poprosi mnie o dodatkowy klucz czy cos w tym stylu ?
2. Istnieją te darmowe kody z FB i każdy jest na jedną karte kredytową ? Czy moge aktywowac tego ile chce posiadając tylko 1 kartę ?

za odp like :)

RMCF

Opublikowano

1. Nie, Online Pass masz przypisany do konta. Będzie działał ten którego już wcześniej miałeś o ile nadal grasz na tym samym koncie co poprzednio.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

1. Nie, Online Pass masz przypisany do konta. Będzie działał ten którego już wcześniej miałeś o ile nadal grasz na tym samym koncie co poprzednio.

Ale będę mógł normalnie aktywować usługę premium ?

RMCF

Opublikowano

2. Że co? Kody z facebooka nie wymagają karty kredytowej :) Wiem bo już kolejny miesiąc na tym lecę. Wystarczy Ci konto na fb. Wygląda to tak, że lajkujesz stronę PlayStation Polska, odpalasz ich aplikacje i wypełniasz formularz. Kod przychodzi na maila. Ja go dostałem po ok. 24h :x. Nowy kod = nowe konto. Chyba kapujesz, pozdrawiam ^^

Opublikowano

2. Że co? Kody z facebooka nie wymagają karty kredytowej :) Wiem bo już kolejny miesiąc na tym lecę. Wystarczy Ci konto na fb. Wygląda to tak, że lajkujesz stronę PlayStation Polska, odpalasz ich aplikacje i wypełniasz formularz. Kod przychodzi na maila. Ja go dostałem po ok. 24h :x. Nowy kod = nowe konto. Chyba kapujesz, pozdrawiam ^^

Dziwne ja dostałem kod wpisując go do konsoli wyskakuje informacja że muszę dodać kartę kredytową i odrazu mnie przenosi to formularza.

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...