Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7] YonjiCraft.pl - Najlepszy serwer Minecraft! [UNIKALNY][AUTORSKIE PLUGINY][FB,SV+Factions,SkyBlock,SG,Spleef,TF2][No-WL][OSOBNE PLECAKI][No-Prem

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiany:

- Dodana arena PvP Paintball

- Dodana arena PvP FFA

- /kit start zamieniony z drewnianego na kamienny

- Sklep na naszej stronie został oskryptowany

Opublikowano

Serwer myślę że się uda bo jest "dla każdego coś miłego" :) z miłą chęcią wpadnę i pogram

Takie było założenie tego serwera :)

Opublikowano

Usprawniliśmy troszkę configa dotyczącego OtherDrops, dzięki temu jeśli twój kilof ma enchanta Fortune masz 2x większą szansę na dropnięcie minerału ze stone.

Opublikowano

hmm czemu serwer nie działa teraz? bo musze zrobić sobie stoniarke i jeszcze pomieszczenie do łowienia ryb oraz poexpić żeby wbić encahnty na eq a to dużo pracy na tak 2 dni :P

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

hmm czemu serwer nie działa teraz? bo musze zrobić sobie stoniarke i jeszcze pomieszczenie do łowienia ryb oraz poexpić żeby wbić encahnty na eq a to dużo pracy na tak 2 dni :P

Mieliśmy małe problemy techniczne, już działa :)

Opublikowano

Super serwer zapraszam! :D

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...