Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pacc

Sarmata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Chciałbym skorzystać z promocji w której można zdobyć wierzchowca, wykupując paca na 180 dni (6 premium scrools).
Czy mając zwykłą kartę MasterCard (w której mogę dokonywać tylko przelewy) mogę wykupić paca na 180 dni? Jeżeli tak, to proszę o podanie sposobów. Jeżeli istnieją jakieś zaufane polskie serwisy, które realizują takie transakcje, proszę o podanie linka (nie interesuje mnie zakup przez allegro).
Chciałbym również zapytać, czy trzeba spełniać jakieś wymagania, aby dostać tego wierzchowca?
Uprzedzam, że wierzchowca planuje przekazać postaci grającej na rookgaardzie.
Za odpowiedzi serdecznie dziękuje.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Chciałbym skorzystać z promocji w której można zdobyć wierzchowca, wykupując paca na 180 dni (6 premium scrools).

Czy mając zwykłą kartę MasterCard (w której mogę dokonywać tylko przelewy) mogę wykupić paca na 180 dni? Jeżeli tak, to proszę o podanie sposobów. Jeżeli istnieją jakieś zaufane polskie serwisy, które realizują takie transakcje, proszę o podanie linka (nie interesuje mnie zakup przez allegro).

Chciałbym również zapytać, czy trzeba spełniać jakieś wymagania, aby dostać tego wierzchowca?

Uprzedzam, że wierzchowca planuje przekazać postaci grającej na rookgaardzie.

Za odpowiedzi serdecznie dziękuje.

Pozdrawiam

Możesz przecież płacić kartą przez tibia.com... smierdzi mi to trollem.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Na tibia.com nie ma opcji zaplaty ta karta?

Karty kredytowej nie posiadam, National Bank Transfer o ile dobrze słyszałem w Polsce nie da rady. Other methods (inne metody) nie za bardzo orientuje się w tym.

Możesz przecież płacić kartą przez tibia.com... smierdzi mi to trollem.

Właśnie chodzi o to, że nie mogę. Aby zrealizować jakąś płatność, trzeba posiadać kartę kredytową a ja posiadam kartę debetową.

Znalazłem dzisiaj stronkę, która oferuje takie transakcje, ale nie wiem czy można im ufać. Czy ktoś korzystał, albo coś słyszał o servisie "prokey"? Nie chce rzucać pieniędzy w błoto, dlatego pytam.

Opublikowano

Karty kredytowej nie posiadam, National Bank Transfer o ile dobrze słyszałem w Polsce nie da rady. Other methods (inne metody) nie za bardzo orientuje się w tym.

Właśnie chodzi o to, że nie mogę. Aby zrealizować jakąś płatność, trzeba posiadać kartę kredytową a ja posiadam kartę debetową.

Znalazłem dzisiaj stronkę, która oferuje takie transakcje, ale nie wiem czy można im ufać. Czy ktoś korzystał, albo coś słyszał o servisie "prokey"? Nie chce rzucać pieniędzy w błoto, dlatego pytam.

A no to zmienia postać rzeczy jeśli masz debetową, a nie możesz kupić pacca przez allegro?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Wiekszoscia kartami debetowymi mozna placic w internecie. Na karcie masz nadrukowany nr karty i z drugiej strony kod 3 cyfrowy obok miejsca na podpis.

wchodzisz na tibia.com, add premium, wybierasz karta, wybierasz mastercard czy jaka tam masz i wpisujesz wszystkie dane, klikasz dalej czekasz chwile i masz pacc.

Sam kupowalem pacce debetówkami visa electron z wbk), mastercardem z mbanku (ten z delfinem), mastercardem z wbk (paybackowym) i mastercardem z alior synca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...