Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zatrzymujące się pobieranie -,-

ExClusiVe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacje Komputera zrobione?

Reinstal przeglądarki?

Reset Routera?

Czy tylko na tym 1 pliku tak masz? czy na wszytkich? sprawdz 5 kolejnych plików

jaki internet i jaki dostawca?

xxx

Opublikowano

Masz problem tylko na tej jednej Przeglądarce? uzyj jakieś innej.,... Internet Explorer albo coś innego.

zobacz firewalla czy nie blokuje ci połaczenia przegladarek itp itd

xxx

Opublikowano

Brak antyvira? Huh możliwe że dostał ci się wirus co blokuje ci Sciąganie ;) miałem podobnie i tylko i wyłącznie Format a jeśli masz 2 komputer czy coś zgraj na pendrivera Ccleaner i jakiegos antywirusa i przeskanuj oraz wyczysc komputer;)

xxx

Opublikowano

Jeśli na innych działą a u Cb nie to masz wirusa który ci to blokuje ;) tak jak mówiłem ccleaner + antivia jakiegoś a najlepiej malware wrzuć na pendrivera od kogoś i na swoj komputer ;) przeczyść itp itd i powinno pomóc!

xxx

Opublikowano

LogiOTL masz wyżej ale raczej nie będą potrzebne. Masz wirusa Sality który blokuje ci pobieranie (miałem to samo). Weź sobie ściągnij SalityKiller (najlepiej z chomikuj) i wyczyść kompa tym, a potem zainstaluj antywirusa typu Eset.

csyt2-signa.png

Opublikowano

LogiOTL masz wyżej ale raczej nie będą potrzebne. Masz wirusa Sality który blokuje ci pobieranie (miałem to samo). Weź sobie ściągnij SalityKiller (najlepiej z chomikuj) i wyczyść kompa tym, a potem zainstaluj antywirusa typu Eset.

skąd wiesz że ma tego wirusa skoro jeszcze nie dał logów? i logi będą potrzebne.

Opublikowano

najlepiej zrobić format. ale możesz też powalczyć i usunąć tego wirusa. format czy walka do końca?

jeszcze takie 1 pytanie. nie podłączałeś ostatnio do kompa jakiś dysków przenośnych? (pendrive etc)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...