Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft

Zywiol1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
---- Minecraft Crash Report ----

// Ouch. That hurt :(

Time: 05.06.13 21:02

Description: Failed to start game

java.lang.IllegalArgumentException: Slot 500 is already occupied by enhancedbooks.common.blocks.BlockStorageShelf@248c1 when adding com.mrcrayfish.furniture.BlockOvenOverhead@1f6a825

at net.minecraft.block.Block.<init>(Block.java:340)

at com.mrcrayfish.furniture.BlockOvenOverhead.<init>(BlockOvenOverhead.java:28)

at com.mrcrayfish.furniture.MrCrayfishFurnitureMod.load(MrCrayfishFurnitureMod.java:300)

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)

at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.handleModStateEvent(FMLModContainer.java:494)

at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor7.invoke(Unknown Source)

at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:74)

at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)

at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:314)

at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:296)

at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:267)

at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:165)

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:74)

at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)

at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:314)

at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:296)

at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:267)

at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:98)

at cpw.mods.fml.common.Loader.initializeMods(Loader.java:696)

at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.finishMinecraftLoading(FMLClientHandler.java:213)

at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:448)

at net.minecraft.client.MinecraftAppletImpl.func_71384_a(SourceFile:56)

at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:733)

at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:

---------------------------------------------------------------------------------------

-- System Details --

Details:

Minecraft Version: 1.5.2

Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1

Java Version: 1.7.0_17, Oracle Corporation

Java VM Version: Java HotSpot Client VM (mixed mode), Oracle Corporation

Memory: 328340024 bytes (313 MB) / 519110656 bytes (495 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB)

JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx1024m

AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used

Suspicious classes: FML and Forge are installed

IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0

FML: MCP v7.51 FML v5.2.17.716 Minecraft Forge 7.8.0.716 Optifine OptiFine_1.5.2_HD_U_D3 35 mods loaded, 35 mods active

mcp{7.44} [Minecraft Coder Pack] (minecraft.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

FML{5.2.17.716} [Forge Mod Loader] (coremods) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

Forge{7.8.0.716} [Minecraft Forge] (coremods) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

mod_bspkrsCore{v2.04(1.5.2)} [bspkrsCore] ([1.5.2]bspkrsCorev2.04.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

GalacticraftCore{0.1.35} [Galacticraft Core] (Galacticraft-1.5.2-a0.1.35.262.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

GuiAPI{0.15.6} [GuiAPI] (guiapi-0.15.6-1.5.2.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

jammyfurniture{4.2} [Jammy Furniture Mod] (1.5.1_Jammy_Furniture_Mod_V4.3.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

DamageIndicatorsMod{2.7.0.1} [Damage Indicators] (1.5.2 DamageIndicators v2.7.0.1.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

shinoow.AbyssalCraft{1.2.0} [AbyssalCraft] ([1.5.2] [Forge] AbyssalCraft V. 1.2.0 Beta.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

LionKing{v1.11.2 for Minecraft 1.5.2} [LionKing] ([1.5.2] The Lion King Mod v1.11.2.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

LOTR{Beta v5.1 for Minecraft 1.5.2} [The Lord of the Rings Mod] ([1.5.2] The Lord of the Rings Mod Public Beta 5.1.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

EnhancedBooks{1.0} [Enhanced Books] ([1.5.2]Enhanced Books-v1.6.0.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

mod_ReiMinimap{v3.3_06 [1.5.2]} [mod_ReiMinimap] ([1.5.2]ReiMinimap_v3.3_06.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

mod_WorldStateCheckpoints{ML 1.5.2.r01} [WorldStateCheckpoints] ([1.5.2]WorldStateCheckpoints.ML.1.5.2.r01.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

cfm{2.8.4} [MrCrayfish's Furniture Mod] ([Forge]FurnitureMod2.8.4(FULL).zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Errored

Backpack{1.8.11} [backpack] (backpack-1.8.11-1.5.2.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

BetterDungeons{1.5} [better dungeons] (BetterDungeons.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

BiblioCraft{1.2.3} [biblioCraft] (BiblioCraft[v1.2.3].zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

BuildCraft|Core{3.5.1} [buildCraft] (buildcraft-A-3.5.1.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

BuildCraft|Builders{3.5.1} [bC Builders] (buildcraft-A-3.5.1.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

BuildCraft|Energy{3.5.1} [bC Energy] (buildcraft-A-3.5.1.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

BuildCraft|Factory{3.5.1} [bC Factory] (buildcraft-A-3.5.1.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

BuildCraft|Transport{3.5.1} [bC Transport] (buildcraft-A-3.5.1.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

BuildCraft|Silicon{3.5.1} [bC Silicon] (buildcraft-A-3.5.1.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

CustomSpawner{2.2.2} [DrZhark's CustomSpawner] (CustomMobSpawner 2.2.2.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

MoCreatures{5.2.2} [DrZhark's Mo'Creatures Mod] (DrZharks MoCreatures Mod v5.2.2.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

EasyCrafting{1.1.5} [Easy Crafting] (EasyCrafting-1.1.5.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

iChunUtil{1.0.1} [iChunUtil] (iChunUtil1.0.1.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

inventorytweaks{1.54b} [inventory Tweaks] (InventoryTweaks-1.54b.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

MCCapesForge{0.0.4} [MCCapes] (mccapes-0.0.4b.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

PortalGun{1.5.2} [PortalGun] (PortalGun1.5.2.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

Swords of Israphel{v0.3} [swords of Israphel] (Swords of Israphel v0.3 [1.5.2].zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

camping{1.0.2} [The Camping Mod] (The Camping Mod 1.0.2.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

TwilightForest{1.18.0} [The Twilight Forest] (twilightforest-1.18.0.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

mod_MorePlayerModels{More Player Models} [mod_MorePlayerModels] (MorePlayerModels_1.5.2.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized

LWJGL: 2.4.2

OpenGL: ATI Radeon HD 5450 GL version 4.2.12002 Compatibility Profile Context 9.12.0.0, ATI Technologies Inc.

Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'

Type: Client (map_client.txt)

Texture Pack: Default

Profiler Position: N/A (disabled)

Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null

Taki problem mam .

Wgrałem parenaście modów i wysyła mnie do pliku który pokazuję takie coś jak wyżej .

Pomoże ktoś proszę ;(.

Opublikowano

Zaznacz Force Update, możliwe że kilka modów lub jeden mod nie jest pod tą wersje którą masz i ci crashuje.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zaznacz Force Update, możliwe że kilka modów lub jeden mod nie jest pod tą wersje którą masz i ci crashuje.

Jak zaznaczam force update to wszystko się raczej skasuje ..

nie ma siły, żeby były jakieś stare mody bo kumpel mi wysłał swojego .minecraft . mu działa mi nie wiem czemu nie -.-

Opublikowano

Jak zaznaczam force update to wszystko się raczej skasuje ..

nie ma siły, żeby były jakieś stare mody bo kumpel mi wysłał swojego .minecraft . mu działa mi nie wiem czemu nie -.-

i jest, to jeżeli nie chcesz zaznaczać usuń ten mod :

cfm{2.8.4} [MrCrayfish's Furniture Mod] ([Forge]FurnitureMod2.8.4(FULL).zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Errored

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jakieś mody mogą ci craschować - nie chodzi tu o wersję, a o niezgodność.

Usuwałeś META-INF ?

To jest paczka modów czy mody dodawane randomowo przez kolegę/ciebie ?

P.S. Z tego co widzę, niektóre mody mają starszą wersję - masz u niektórych napisane. Nie we wszystkich, ale w kilku tak.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

https://minecraft.net/

stąd wzięty mc

Jakieś mody mogą ci craschować - nie chodzi tu o wersję, a o niezgodność.
Usuwałeś META-INF ?
To jest paczka modów czy mody dodawane randomowo przez kolegę/ciebie ?
P.S. Z tego co widzę, niektóre mody mają starszą wersję - masz u niektórych napisane. Nie we wszystkich, ale w kilku tak.

Jak już pisałem KOLEGA DAŁ MI CAŁY KATALOG .minecraft !! MU CHODZI A MI Z NIEWIADOMYCH PRZYCZYN NIE !....

Opublikowano

@UP

Chyba widać, że przy Furniture Mod masz napisane w kodzie Error (podczas instalacji) ... Nie trzeba być geniuszem, aby to zrozumieć.

4UP dobrze napisał,

Próbuję pomóc, a ty od razu masz jakieś pretensje ... -.-

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

i jest, to jeżeli nie chcesz zaznaczać usuń ten mod :

Ooo nie zauważyłem tego posta

Wielkie dzięki to pomogło :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...